Posted by : Lleida Sports Web domingo, 26 de agosto de 2012

El de Cervera s’imposa en el Gran Premi de la República Txeca i augmenta la diferència amb Espargaró, segon classificat, fins als 48 punts. 
Imatge del lleidatà al podi (Foto: CX Marc Márquez)
Marc Márquez continua la seva ratxa al Mundial de Moto2. El pilot lleidatà ha consolidat el seu lideratge en la classificació general aconseguint la seva primera victòria a Brno. El de Cervera suma sis victòries en 11 curses, la quarta en els últims cinc Grans Premis, i mana en la classificació general amb 48 punts d’avantatge per damunt de Pol Espargaró, segon classificat. 

Márquez, que partia des de la quarta posició, després de patir ahir problemes en la classificació, ha realitzat una bona sortida, guanyant dos posicions en només dues voltes. El de Cervera, s’ha situat segon darrera de Thomas Lüthi. Andrea Iannone i Pol Espargaró han arribat a ficar-se al cul de la moto de Márquez i l’han avançat en la volta 8 i 16, respectivament. Però el de Cervera ha mantingut la calma.  

A tres voltes del final, el lleidatà s’ha ficat primer superant a Lüthi. A partir d’aquí, ha augmentat el ritme, aconseguint la seva millor volta en l’últim gir de la prova després d’una gran lluita amb Lüthi. Segona ha passat el suís, i tercer Pol Espargaró. 

Declaracions Márquez: “Ahir en els entrenaments ja em vaig trobar molt còmode; sabia que estava preparat per la cursa i que podria estar al davant, però que ningú es podria escapar, perquè tots teníem un ritme molt similar. El ritme ha sigut més lent de l’esperat i he pogut preparar les voltes finals. Quan en faltaven tres he donat el cent per cent per posar-me primer i en l’última volta he tapat tots els forats per guanyar”. 

El pròxim repte del pilot lleidatà, que és més líder de Moto 2 amb 48 punts de diferpencia sobre el segon, serà el Gran Premi de San Marino, que se celebrarà a Misano el 16 de setembre.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -