Posted by : Moises Camuñas miércoles, 22 de agosto de 2012

El Lleida Esportiu incorpora el porter Pau Núñez

El balear, de 23 anys, procedeix del Sant Andreu i lluitarà amb Pau Torres per cobrir la porteria del conjunt dirigit per Toni Seligrat. 
Imatge del nou porter del Lleida Esportiu (Foto: El 9 esportiu)
El Lleida Esportiu ha tancat en el dia d’avui el fitxatge del porter Pau Núñez per una temporada. El balear, arriba procedent del Sant Andreu. Núñez, que va disputar nou partits el passat curs, completarà la porteria juntament amb Pau Torres. D’aquesta forma, el tècnic blau, Toni Seligrat, tindrà a dos porters de garanties per elegir. Aquesta incorporació, també serà positiva per a Pau Torres, que tindrà un competidor perillós per ocupar la seva posició, ja que abans, amb la joventut i els problemes físics que arrossega Raül Palau, la titularitat semblava clara. 

Pau Núñez López és un porter que va néixer a Llucmajor, Palma de Mallorca, el 8 d’abril del 1989. El nou porter del Lleida Esportiu va destacar al futbol base del Mallorca, fins al punt que el Deportivo de La Corunya es va interessar en fitxar-lo, amb només 15 anys. Però el Badalona, veient la seva qualitat, no van dubtar en oferir-li la porteria de l’equip juvenil, amb alguna incorporació al primer equip. 

La temporada 2009/2010, amb fitxa amb el primer equip, va començar com a suplent, però va acabar jugant 11 partits de titular, i posant contra les cordes a un porter molt més veterà com Rubén Martínez. La seva progressió va cridar l’atenció dels responsables del Benidorm quan l’equip es trobava al Grup III de Segona Divisió B. Aquella campanya al conjunt valencià no va disputar cap partit a la Lliga, però va jugar algun amistós i va disputar els quatre enfrontaments que l’equip dirigit per Roberto Granero va jugar a la Copa Federació. 

El Benidorm va baixar de categoria i Núñez va passar al Sant Andreu, conjunt de la mateixa categoria. Des del primer moment va ser el porter suplent de Morales, però tot i això, va acabar disputant nou partits de Lliga. Aquest estiu, el Cadis es va interessar en la contractació del porter, però, finalment, ha sigut el Lleida Esportiu, a quatre dies de l’inici de la Lliga, qui s’ha fet amb els serveis de Núñez. 

El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, admet que “amb la incorporació de Pau Núñez la porteria està ben coberta. Es tracta d’un jugador que encaixa perfectament amb la filosofia de l’equip. És jove, amb projecció i arriba amb molta ambició”. 

Per altra banda, el fins ara segon porter de l’entitat, Raül Palau, seguirà exercitant-se amb la primera plantilla i jugarà amb el filial del conjunt blau, que segurament es farà oficial en el dia de demà. La plantilla ha fet avui doble sessió d’entrenament, incloent al nouvingut Pau Núñez. Demà, l’equip dirigit per Toni Seligrat farà una sessió a partir de les 19:00.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -