Posted by : Moises Camuñas domingo, 19 de agosto de 2012

El Lleida Esportiu s’estrena amb victòria en el primer partit oficial de la nova temporada (1-2)

El conjunt de la Terra Ferma va derrotar al Cervera en un matx bastant igualat i passa a la següent eliminatòria de la Copa Catalunya. 
Imatge del partit d'ahir (Foto: Carles Miranda)

El Lleida Esportiu va aconseguir ahir la victòria després de superar per 1 a 2 a un bon Cervera. El conjunt de la Terra Ferma va afrontar el partit de Copa Catalunya com un test més de pretemporada. El conjunt dirigit per Toni Seligrat, que es va estrenar en partit oficial, va treure un onze titular amb teòrics suplents. Per la seva banda, el Cervera, equip de Primera Catalana, va oferir una bona imatge davant la seva afició i va crear perill a l’àrea del Lleida. 



El Lleida Esportiu va sortir amb Pau Torres, Artur Gòdia, Molo, Biel Medina, Genís Serra, Miki Massana, Jorge Miramón, Roger Canadell, Genís Soldevila, Saife i Jaime Mata. 

Els blaus van portar el pes del partit durant la primera meitat, tot i què van ser els locals els primers en avisar als de Toni Seligrat als primers compassos de l'enfrontament. El domini dels del Segrià es va traduir en gol després d'un ràpid contracop comandat per Roger Canadell que Saife va finalitzar amb un xut a l'escaire al minut 23 (0-1). El gol va fer mal al conjunt local. Poc després, el Lleida va poder sentenciat, però la rematada de Matava anar al pal. Finalment, el davanter madrileny va tenir el seu premi amb el 0-2 al definir amb un xut ras un u contra u davant el porter cerverí. Mata es va estrenar com a golejador del conjunt del Segrià. Amb els dos gols a favor del Lleida, es va arribar al final de la primera meitat.

A la represa, el conjunt blau, ahir de taronja, va cedir terreny al Cervera que, de mica en mica, es va créixer. Amb poques ocasions de perill els de Toni Seligrat van veure passar els minuts fins que a cinc pel final, el local Gallardo va retallar distàncies amb un llançament de falta directa. El gol va donar esperances als cerverins que ho van intentar fins al final. El Lleida va passar a la següent eliminatòria de la Copa del Rei amb aquest 1 a 2.

Per altra banda, ahir també es va jugar el partit amistós entre el Flix i el Lleida Esportiu. El conjunt blau, amb el juvenil de categoria preferent, va caure per 5 gols a 1. Els lleidatans van marxar al descans amb avantatge en el marcador, gràcies a un gol de falta d'Albert (22').


A la represa, però, els flixancos van sortir en tromba. D'aquesta manera, primer Albert Viñas, de cap a la sortida d'un córner (49'), i després Ivan Fontana, amb un obús llunyà (50'), van capgirar el marcador. Marc Mesegue i Arnau de Prada, assistits per Andreu Carranza (58' i 75'), i Josep Maria Riera, sol davant del porter (82'), van signar el triomf dels locals.



Avui, la plantilla del Lleida Esportiu descansarà i a partir de demà començarà a preparar el debut a la lliga davant del Peña Sport.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -