Posted by : Lleida Sports Web sábado, 8 de junio de 2013

Els lleidatans volen encarrilar l’eliminatòria contra el Jaén davant de la seva afició per no haver de patir en terres andaluses. Demà es podria batre el rècord d’assistència a l’estadi lleidatà
Imatge de l'afició del Lleida en un partit al Camp d'Esports (Foto: Carles Miranda)
Comença la segona eliminatòria de la promoció d'ascens a la Segona Divisió A. El passat dilluns el sorteig de la Real Federació Espanyola de Futbol va aparellar el Jaén i el Lleida Esportiu. Demà (19:00h.), es viurà el primer capítol d’una pel·lícula de 180 minuts. Els andalusos arriben a aquesta segona fase del play-off després de caure en l'eliminatòria de campions contra el Deportivo Alabès. Per la seva banda, el Lleida té la motivació pels núvols. La intenció dels homes de Seligrat és marcar al mínim un gol i no rebre’n cap.

Els de la Terra Ferma estan acostumats a viure al límit aquesta temporada. Des de la derrota a Noja, els lleidatans han tingut la pressió d’haver de treure un bon resultats en els seus partits per continuar el seu camí. Afortunadament, l’equip ha demostrar que sap jugar amb aquesta pressió i sempre se n’ha sortit vencedor. Per evitar sobresalts, la plantilla del Lleida vol encarrilar la classificació per a la final del play-off, per no haver de patir un nou cas ‘Butarque’, on l’equip es va classificar amb moltes agonies i a l’últim instant.

El que sí tindran segur els lleidatans és el suport de l’afició. El Camp d’Esports porta camí d’oferir demà un rècord d’assistència. La venda d’entrades han sigut constants a les oficines del Camp d’Esports i avui l’entitat va tancar la venda d’entrades anticipades amb més de 8.000 despatxades. Per demà, s’hauran de contar les entrades venudes a taquilles, que obriran a partir de les 17:00 hores, i els menors de 10 anys i la base del Lleida Esportiu, que entren gratis. Les previsions són arribar a gairebé 10.000 espectadors.

En l'aspecte esportiu, Seligrat podrà comptar amb tots els jugadors i segurament repetirà el mateix onze inicial que contra el Leganés.

Per la seva banda, els números del Jaén aquesta temporada han sigut de rècord. Els andalusos van començar la temporada arrasant, aconseguint 10 dels primers 12 punts en joc i no va sortir mai de les posicions que donaven accés a la promoció d'ascens. A casa, els de Manolo Herrero han estat un equip sòlid, aconseguint 14 dels seus 20 victòries a l'estadi blanc. Els partits fora de casa han estat el punt feble del campió del Grup IV. Han sumat 7 de les seves 8 derrotes de tota la temporada com a visitant. Fora del seu estadi, el conjunt andalús només ha encaixat 12 gols, demostrant que és un equip molt sòlid en defensa. En tota la temporada han estat capaços de marcar 44 gols. El seu màxim golejador ha estat Diego Cascón amb 8 gols.

Els de Manolo Herrero no estaran sols al Camp d’*Esports, ja que es desplaçaran uns 350 aficionats des de Jaén per donar suport a l'equip. Tots els jugadors estaran disponibles per al partit.

Possibles onces titulars:

Lleida Esportiu: Pau Torres; Carlos Barreda, Mario Fuente, Biel Medina, Álex Cacho; Molo, Pau Bosch, Pere Milla, Jesús Imaz, Jorge Miramón i Jaime Mata.

Real Jaén: Toni García; Raúl Gaitán, Nino, Servando, Nando; Juanma Espinosa, Óscar Quesada, Mario Martos, Israel Jerez, Fran Machado i Migue Montes.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -