Posted by : Lleida Sports Web lunes, 27 de agosto de 2012

L’equip dirigit per Albert Folguera ha començat la preparació per afrontar una campanya dura a l’OK Lliga. Andreu Tomàs ha format part de l’entrenament amb els seus ex-companys. 
Imatge del primer entrenament de pretemporada del Llista (Foto: Moisès Camuñas)
El Lleida Llista Blava s’ha posat en marxa aquesta tarda. Els jugadors dirigits per Albert Folguera s’han tornat a posar els patins per començar la preparació de la temporada 2012/2013. Amb un pressupost auster, l’equip lleidatà, amb molta gent de la casa i del territori, intentarà fer una bona temporada a l’OK Lliga i aconseguir la permanència. 

La sessió ha començat amb la clàssica fotografia de premsa. Poc després, el preparador físic i segon entrenador, Isidre Brufau, ha agafat el comandament de la primera part de la sessió amb exercicis físics amb bambes esportives. Primer, els jugadors han fet un joc amb pilota, després, han fet carreres al sprint sobre el parquet de l’Onze de Setembre. La segona part de la sessió l’ha dirigit l’entrenador, Albert Folguera. Els membres de la plantilla s’han posat els patins i el tècnic ha fet una sessió tècnica de moviments per anar agafant el ritme. 

En l’entrenament s’ha pogut veure a Andreu Tomàs, actualment jugador del Quevert francès. El germà bessó del porter del Llista, Lluís Tomàs, que també va formar part de l’equip lleidatà, ha entrenat com un més amb molts dels seus ex-companys. La gran absència ha estat la de David Busquets. Els tres fitxatges del Llista per aquesta temporada, Carles Estada, Joan Cañellas i Emmanuel Necchi han completat el primer entrenament amb els seus nous companys de vestuari. 

Per altra banda, el president de l’entitat, Enric Duch, ha confirmat que a finals d’aquesta setmana està prevista una roda de premsa per anunciar la campanya d’abonats. El Llista vol oferir molts serveis als seus socis “volem fer una campanya agressiva, amb moltes col·laboracions i convenis”, ha explicat el president. A més, Duch, ha remarcat que el carnet serà molt econòmic “el preu rondarà els 30 euros, es a dir, cada partit d’OK Lliga al pavelló surtirà a 2 euros”. 

El club lleidatà entrenarà cada tarda fins el proper dijous, amb el cap de setmana de descans, per arribar amb bon estat físic al primer compromís de pretemporada, que serà el dia 7 de setembre a la pista del Bell-lloc.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -