Posted by : Lleida Sports Web domingo, 7 de abril de 2013



Després de estar 45 minuts amb un home menys, el Lleida s'emporta els tres punts d'aquest xoc de trens del Grup II de la Segona B. Un gol de Imaz i un altre de Miramon a la primera part han valgut al Lleida per superar al conjunt basc, que no ha trobat el gol fins l'últim minut de partit. A l'última jugada ha tocat patir.

La primera part del partit ha acabat tal com ha començat. El conjunt basc ha sortit a fer el joc que porta realitzant tota la temporada. Un joc combinatori i sense complexos en busca de la jugada de perill. Jugada de perill que no ha trobat, avui, fins el minut 45 amb una rematada de Juanma per sobre del travesser. Per la seva part, el Lleida Esportiu ha sortit a mossegar. Des del minut 1, els de Toni Seligrat han mostrat clarament la seva declaració d'intencions amb una pressió mordaç i una defensa càustica que ha desarticulat el joc del conjunt basc. Als primers minuts Jaime Mata ha tingut una bona oportunitat de posar per davant els blaus, però, la pilota se li ha quedat endarrere. Més endavant, ha tornat a tenir-la després d'una assistencia de Jesús Imaz, però la pilota ha marxat pel pal dret de Iván Crespo. Al minut 26, el mateix Jesús Imaz ha adelantat els blaus amb un bon retall a la seva dreta i un cacau que ha foradat la porteria visitant. Set minuts després, al 33 de partit, Miramon feia lo propi amb una jugada a la mateixa zona de l'àrea, tot i que, aquest cop, creuant la pilota cap al pal dret de la porteria de Crespo. Dos cacaus que posen el Lleida per sobre al marcador als 45 minuts de partit, amb el líder indiscutible del grup 2 i, també, l'equip menys golejat del grup.

Cap a la segona part, els blaus han perdut a Molo després que l'àrbitre li mostrés la segona tarja groga. Tot i això el plantejament ha continuat estant el mateix, pressió i defensa. El Lleida Esportiu ha aguantat el resultat fins el darrer minut de partit, quan Miqui ha foradat la porteria de Pau Torres i ha escurçat distàncies. La por s'ha apoderat del Camp d'Esports i davant d'un dubte de Barreda, el Alavés ha tingut la possibilitat d'empatar el partit a l'última jugada, però, Hernández no ha sabut resoldre.

Amb aquesta victòria, el Lleida Esportiu es posa quart a la classificació. En zona de promoció.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -