Posted by : Lleida Sports Web viernes, 17 de agosto de 2012

El jove base valencià, de 21 anys, es converteix en el primer jugador oficial de la plantilla. Simeón va jugar la temporada passada en l’altre club de la ciutat, el Lleida Basquetbol. 
Imatge de Simeón amb la samarreta del Lleida Basquetbol la temporada passada (Foto: Laïla Elka)
El Força Lleida Club Esportiu ha fet oficial aquesta matí la incorporació de José Simeón. El jove base valencià es converteix d’aquesta manera en l’únic jugador de pista del nou projecte que dirigirà des de la banqueta Joaquín Prado. Simeón s’adapta molt bé a l’estil esmentat per Prado i Edu Torres en la roda de premsa del passat dimarts, ja que coneix molt bé la ciutat, la temporada passada va jugar en l’altre club, el Lleida Basquetbol, i és un jugador compromès i lluitador. 

José Simeón Luján és un base de 21 anys i 1.86 metres d’alçada. El jugador nascut a Silla (València) va créixer esportivament al València Bàsquet. Va debutar a la Lliga ACB amb 18 anys la temporada 2009-2010. La següent campanya a l’equip valencià va jugar 27 partits a l’ACB, amb un promig de 3.9 punts, 1.8 rebots, 1.6 assistències i 4.3 punts de valoració. També va tenir alguns minuts en l'Eurocup, competició que va guanyar amb el seu equip. L’última temporada a valència, a les ordres de Svetislav Pesic, va ser més complicada ja que pràcticament no va poder gaudir de minuts i solament va disputar 19 partits. 


Aquell estiu va ser un dels seleccionats per a disputar l’Europeu de bàsquet a Bilbao amb el combinat nacional sub-20, on es van proclamar campions de la mà d’un gran Nikola Mirotić. Simeón va fer un promig de 4,7 punts i 2,1 assistències en els 16 minuts en pista. 

Simeón es va desvinculat del València Bàsquet en busca de minuts i reconeixement esportiu. Finalment, l’altre club de la ciutat de Lleida que l’any passat va disputar l’Adecco Or, el Lleida Basquetbol, es va fer amb els serveis del base. L’elecció de Ricard Casas com a entrenador va ser clau per fer que el jugador es decidís a venir a la capital del Segrià. Equips com el Tarragona o l’Osca, de la lliga Adecco Or, també estaven darrere del base. 

Des del primer moment, Simeón va posar totes les seves forces sobre la pista i va destacar per la seva actitud en defensa, encara que també va pecar algun cop d’inexperiència. Amb la marxa de Marcus Norris al Benfica portuguès, Simeón va assumir més protagonisme i va disposar de més minuts. Al final de temporada, contant Fase Regular i play-off, va fer un promig de 3.7 punts, 2.4 rebots, 1.8 assistències i 3.8 punts de valoració en 18 minuts per partit. En la fase de play-off, el jove base, juntament amb Miki Feliu, possiblement el proper en arribar al Força Lleida, van ser els més destacant. 

La propera setmana el club lleidatà presentarà a Simeón, un jugador que entra dins dels paràmetres marcats per l’entrenador, Joaquín Prado, i pel director esportiu, Edu Torres. El acompanyant de Simeón en la posició de base podria ser Dani Rodríguez. El català, que va estar a Càceres la passada campanya, té tots els números per convertir-se en nou jugador del Força Lleida.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -