Posted by : Moises Camuñas viernes, 17 de agosto de 2012

L’atacant del Lleida Esportiu pateix un esquinç de grau 1-2 del lligament lateral intern del genoll esquerre i es perdrà el debut del conjunt blau a la lliga que finalment serà a les 21:00.

Imatge d'Imaz ahir a Tarragona (Foto: Nàstic de Tarragona)
Jesús Imaz pateix un esquinç de grau 1-2 del lligament lateral intern del genoll esquerre que el mantindrà fora dels terrenys de joc com a mínim tres setmanes. El jove atacant del conjunt de la Terra Ferma es va retirar ahir a les acaballes del partit amistós davant del Nàstic de Tarragona al Nou Estadi amb forts dolors al genoll. Després de passar unes proves mèdiques avui a la tarda, els metges li han diagnosticat una lesió menor.


Imaz, uns dels millors jugadors en aquesta pretemporada, es perdrà el partit de demà de Copa Catalunya davant del Cervera, el debut a la lliga del conjunt blau i, gairebé segur, la segona jornada. L’atacant tindrà que veure des de la grada del Camp d’Esports el partit del pròxim diumenge 26 d’agost davant del Peña Sport.

El matx que obrirà el camí del Lleida Esportiu al Grup II de Segona Divisió B es jugarà a les 21:00h. El club de la Terra Ferma, amb aquest horari, vol impedir les altes temperatures de l’estiu.

Per altra banda, Toni Seligrat s’entrenarà demà oficialment al capdavant del Lleida Esportiu en el partit de Copa Catalunya que els enfrontarà al Cervera a partir de les 20:00h.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -