Posted by : Lleida Sports Web lunes, 8 de abril de 2013

El Lleida Esportiu, que està invicte des de la jornada 19, és el conjunt que ha sumat més punts, 27, juntament amb l’Athletic B, en aquest segon tram de competició 
Imatge dels jugadors del Lleida celebrant un gol (Foto: Lleida Esportiu)
La victòria del Lleida davant del Deportivo Alavés va tornar a demostrar que, actualment, el conjunt lleidatà és l’equip més en forma de la segona volta al grup II de la Segona Divisió B. Els homes de Toni Seligrat, que encara no han perdut en aquest segon tram de competició, són l’equip que més punts ha sumat, juntament amb l’Athletic B, en les 13 jornades de la segona volta. Els dos conjunts han tret un total de 27 punts. Però en una hipotètica classificació, el Lleida seria el líder, ja que té l’average guanyat al filial basc. 

Aquests 27 punts sumats del Lleida Esportiu en aquest segon tram de temporada l’han servit per tornar a les posicions de promoció d’ascens a Segona A, en detriment de l’Amorebieta. Els blaus, que en la primera volta van aconseguir 28 punts (7 victòries, 7 empats i 5 derrotes), estan a un sol pot d’igualar aquest registre a falta de sis jornades per finalitzar, és a dir, amb 18 punts encara per disputar-se. En aquesta segona part del campionat, els blaus porten uns números magnífics (7 victòries, 6 empats i cap derrota). Si el campionat hagués començat a partir del gener –sense comptar l’última derrota contra l’Osasuna B- el Lleida seria el líder del grup amb 27 punts, els mateixos que l’Athletic B que ocuparia la segona posició, el tercer seria el Barakaldo amb 26 i tancaria el grup de play-off l’Alavés amb 25. 

Encara és més significativa la trajectòria de l’equip si contem les últimes set jornades, en què el Lleida ha sumat 19 de 21 punts possibles (6 victòries i un empat). Aquestes xifres el fan ser molt millor que els seus rivals directes. El seu pròxim rival, el Real Unión, ha sumat en tota la segona volta 17 punts (4 victòries, 5 empats i 4 derrotes), 10 menys que el Lleida. En es últimes set jornades ha sumat 11 de 21 punts possibles. 

Per una altra banda, els jugadors del Lleida Esportiu van tornar a la feina “molts contents ja que hem demostrat que són un candidat pel play-off”, va explicar l’autor del primer gol contra l’Alavés, Jesús Imaz. El lleidatà va admetre que a partir d’aquest moment “el nostre objectiu ha de ser el play off”. Amb tot, Imaz toca de peus a terra i va explicar que aniran “partit a partit” tot i que “no volem sortir dels llocs de play off. Al final tindrem la recompensa”. Imaz, per finalitzar, va voler donar les gràcies a tots els socis i aficionats que van donar suport a l’equip en el partit contra el líder, l’Alavés. “És important que vingui gent i ens animi en cada moment. Ens dóna més força”. 

Ja pensant en el pròxim partit a casa del Lleida contra el Teruel, l’entitat ha decidit donar dos entrades a tots els socis abonats del conjunt blau. Les entrades es podran recollir personalment amb els documents (DNI i carnet de soci) originals a partir d’aquest dimecres i durant la propera setmana a les oficines del club de 16 a 21 hores. El dissabte dia 20 d’abril, un dia abans del parit, les oficines del Lleida Esportiu romandran obertes de 10 a 13:30 hores del matí per retirar les entrades. El club informa que no es podran adquirir aquestes entrades el mateix dia de partit a taquilles.

Demà la plantilla no tindrà descans i s’entrenarà a partir de les 10.30 hores del matí a l’Annex del Camp d’Esports.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -