Posted by : Lleida Sports Web sábado, 6 de abril de 2013

Imatge del partit d'anada disputat a Mendizorroza (Foto: elcorreo.com)
El Lleida Esportiu s'enfrontarà avui, a partir de les 17:00 al líder indiscutible del Grup 2 de la segona B, el Deportivo Alabès en el que promet ser un dels partits més vistosos i càustics de la categoria. Una victòria donaria al Lleida Esportiu un impuls moral i esportiu importantíssim. Els blaus es troben cinquens amb 52 punts, a un de l'Amorebieta que ha empatat a 2 el seu partit contra el Real Unión Club. Una victòria dels blaus els col·locaria en quarta posició, és a dir, en play-off d'ascens a Segona A. 

Els de Toni Seligrat venen de superar un rival directe com és el Barakaldo, a domicili, per 0-1. A més a més, ja porten dotze jornades sense conèixer la derrota. És a dir, tota la segona volta. Va ser el 7 de gener quan el Lleida va patir la seva darrera derrota a casa de l'Osasuna Promesas per 3-1. Sens dubte, l'objectiu de la permanència s'ha quedat petit per un Lleida que s'ha pujat en un tren que està passant a tota potència per aquest últim tram de la temporada. Cinc victòries i un empat són els resultats que han aconseguit als darrers sis partits. El mateix Toni Seligrat, molt reticent fins ara a parlar de promocions d'ascens, va asegurar a la roda de premsa de divendres que "ara podem pensar en playoff d'ascens". A més a més va afegir que: "Hem arribat on hem arribat perquè hem fet les coses bé. Que l'eufòria no ens faci fer coses que no hem fet fins ara. Aquest és el camí correcte".

Davant seu tindran un Deportivo Alabès que ve d'imposar-se contundentment a l'Amorebieta per 4-1 i que, a més de ser líder indiscutible, és l'equip menys golejat del grup II amb 17 gols en contra i ha marcat en tots els seus desplaçaments a fora. Toni Seligrat parlava al respecte: "Si volem guanyar hem de mantenir la porteria a zero" "L'Alabès és un dels millors equips de la categoria, tenen uns números extraordinaris." "Els tenim molt de respecte, però, sortirem a guanyar".

Jaume Delgado, exjugador del Lleida i, actualment, a l'Alabès, va recordar que el Lleida els "va posar les coses molt difícils a Menditorrotza" i que "aconseguir els tres punts és vital per seguir a dalt".
Un altre ex del Lleida, Miki, va elogiar la casa dels blaus tot dient que "el Camp d'Esports és un dels millors estadis de la categoria" i va destacar que aquest seria un dels ítems que els ajudaria a fer el que han fet fins ara, "intentar tenir la pilota i no deixar que la tingui el rival".


L'escenari perfecte, l'ambient idoni i sense baixes.

El Lleida Esportiu podrà plantejar-se un dels partits més importants de la temporada sense cap baixa i amb l'ajuda de l'afició. Una afició reclutada pel club blau a cop d'oferta. El club va crear fa una setmana una iniciativa amb la que els aficionats del Lleida que vulguessin podrien adquirir tres entrades per les properes jornades a casa pel preu de 20€. Ni tan sols set euros per entrada.

A més, el club ha informat que fins i tot hi haurà un grup de percussió a la grada animant al Lleida Esportiu. Es tracta del grup Pim Pam Dale Maraca d'Arbeca, que es reunirà a partir de les 16:30 amb la txaranga de l'APLEC del Cargol i ocuparan la mateixa zona de la grada, per fer caliu.


Els resultats acompanyen

Tot i que el Barakaldo ha guanyat per 0-2 a casa de la Gimnàstica de Torrelavega, l'Amorebieta va empatar ahir davant la Real Unión de Irún per 2-2 i, per tant, amb una victòria, els de Toni Seligrat es posarien a la quarta posició de la classificació. En zona de promoció.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -