Posted by : Lleida Sports Web domingo, 26 de mayo de 2013

El conjunt blau va sortir molt motivat a la segona meitat i Imaz i Mata van capgirar el gol inicial del Leganés. El Nuevo Butarque decidirà el futur dels de la Terra Ferma en aquest play-off 
Imatge del partit del Lleida Esportiu davant del Leganés (Foto: Carles Miranda)
El Lleida Esportiu va superar ahir el primer partit de la promoció d’ascens amb una gran victòria per 2-1 davant del Leganés. Els madrilenys van sortir millor plantats en el terreny de joc i al minut 21, el visitant Fernando Ruíz va enganxar una pilota a la frontal de l'àrea lleidatana i va batre a Pau Torres (0-1). El conjunt dirigit per Toni Seligrat va marxar al descans per darrere en el marcador i desaprofitant bones ocasions de gol. Després de la xerrada al vestuari, els lleidatans van sortir molt endollats i en la primera jugada, Imaz va establir les taules amb un xut potent gairebé sense angle (1-1). Els locals van continuar atacant i Mata va poder rubricar la remuntada amb una rematada de cap a l'àrea petita (2-1). Els madrilenys van atacar als últims minuts, però l'eliminatòria es resoldrà al Nuevo Butarque. 

El partit va començar del costat blau gràcies a un insistent Jesús Imaz. Seves van ser les dues primeres accions del partit. La primera va ser desviada per Vega a córner i, la segona, va ser anul•lada pel linier quan el lleidatà encarava al porter del Leganés, Rubén Falcón. El conjunt pepinero va crear molts dubtes a la defensa lleidatana amb un joc directe buscant a Dioni. El partit, mentre avançava el cronòmetre, es va ser endurint, però la passivitat de l'àrbitre, Luis Miguel Vallejo, va fer que el joc prengués un rumb de caigudes i contactes constants. Al minut 19, una indecisió del Lleida en el centre del camp va acabar amb una pèrdua de pilota i amb una passada en profunditat de Dioni a Óscar Vega, que va ser sorprès per Barreda quan encarava a Pau Torres. 

El perill del Leganés va anar a més i, al minut 21, Fernando Ruíz va recollir una pilota morta dins de l'àrea local per obrir el marcador i embogir al mig miler de madrilenys desplaçats al Camp d’Esports (0-1). La pilota va passar per diferents cames i Pau Torres no va poder reaccionar al dur xut de Ruíz. Posteriorment, el Leganés va poder marcar el segon després d'una bona jugada de Dioni per la banda dreta, però Carlos Martínez va errar la bona passada de la mort de l'ariet dels madrilenys. 

Al minut 34, Imaz va desaprofitar la millor ocasió dels blaus. Falcón van cometre un greu error i van deixar la pilota en els peus del lleidatà, però la seva rematada a porta buida es va perdre per línia de fons. Abans d'arribar al descans, Molo va estar a punt d'empatar la partit, però la pilota no va entrar per poc. Amb unes decisions discutides del col•legiat, el matx va arribar al descans amb el Lleida per sota i amb un públic calent. 

A la represa, passats 23 segons, Jesús Imaz va empatar. El lleidatà va sorprendre a propis i estranys amb un xut que va acabar dins de la porteria defensada per Falcón, quan semblava que la pilota sortiria per línia de fons (1-1). El públic lleidatà va explotar d’alegria i va conduir els de la Terra Ferma fins a la remuntada. Al minut 64, el Lleida va treure una falta en curt cap a Imaz i el lleidatà va posar la pilota dins de l'àrea del Leganés trobant a Molo, que va servir de cap el gol a Mata (2-1). El davanter madrileny va rematar de cap sense oposició en el punt de penal i va avançar al seu equip en l'electrònic. 

Arribant al minut 75 de partit, el Lleida va baixar les seves files i el Leganés va intentar buscar l'empat. A falta de 10 minuts per arribar al final, els madrilenys van gaudir de la millor jugada de perill del segon temps. Un centre des de la dreta va trobar el cap de Fernando Ruíz, però Pau Torres, anticipant-se al bot de la pilota, va treure una mà per desviar. Finalment, el resultat no es va moure més i el Lleida va poder aguantar el marcador favorable. 

Resultat molt igualat. El gol que va aconseguir el Leganés els hi dóna ales per afrontar el partit de tornada amb garanties. L'estadi de Butarque decidirà qui passa l'eliminatòria. El partit es disputarà diumenge que ve a partir dels 19:00 hores. El Camp d’Esports, com deien les previsions, va registrar un rècord d’assistència, amb 9.166 persones segons dades del club, que feia molt temps que no s’assolia.

FITXA TÈCNICA 

LLEIDA ESPORTIU (2): Pau Torres; Carlos Barreda, Mario Fuente, Biel Medina, Álex Cacho; Molo (Miki Massana, min. 85), Pau Bosch, Pere Milla (Xisco, min. 57), Jesús Imaz, Jorge Miramón (Asier Eizaguirre, min. 83) i Jaime Mata. 

CD LEGANÉS (1): Falcón; Carlos De La Vega, Corona, Víctor Gómez, Dani Gómez; Valleros, Aicart; Óscar Vega (Roberto Batres, min. 75), Carlos Martínez (Álex Bernal, min. 70), Fernando Ruíz i Dioni. 

MARCADOR: 0-1, minut 21, Ruíz; 1-1, minut 46, Imaz; 2-1, Mata, minut 64. 

ÀRBITRE: Luis Miguel Vallejo Aznar (Col•legi Aragonès). Va amonestar amb targeta groga als locals Medina (min. 75) i Mata (min. 87) i als visitants Víctor Gómez (min. 60) i Óscar Vega (min. 63). 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a l’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens de Segona Divisió B al Camp d’Esports de Lleida davant d’uns 9.100 aficionats.

{ 1 comentarios ... read them below or add one }

  1. Tipsters Competition - Titanium Rod in Leg Shoppes, Figs, Tips &
    Tipsters Competition - Titanium Rod in Leg Shoppes, titanium bicycle Figs, Tips & mens black titanium wedding bands Tools - Get up to 25% off toaks titanium with our daily trekz titanium pairing cash ion titanium hair color rewards!

    ResponderEliminar

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -