Posted by : Lleida Sports Web lunes, 15 de abril de 2013

Els lleidatans derroten el BM La Roca en un partit molt disputat i es col·loquen segons en la lligueta per pujar de categoria
Imatge d'arxiu d'un partit de l'Handbol Pardinyes (Foto: Handbol Pardinyes)
HANDBOL / El Club Handbol Pardinyes va aconseguir el passat dissabte la primera victòria de la lligueta de la fase d’ascens a la Lliga Catalana. Els lleidatans van vèncer per 29-27 a un combatiu BM La Roca al pavelló municipal de Pardinyes. Aquests dos punts, situen a l’equip dirigit per Raül Rivas, campió del Grup A de la Primera Catalana fa poques setmanes, segon de la lligueta d’ascens amb 11, tot just darrera de del R. Cornellà, que està amb 13. S’ha de recordar que els lleidatans van accedir a aquesta fase amb 9 punts acumulats de la Lliga regular.

Els dos equips van sortir a l’inici del partit amb els nervis a flor de pell degut a la importància del matx. Això va fer que durant els primers minuts es respectessin molt. Va ser el CH Pardinyes, que passats els minuts inicials va aconseguir dominar amb el seu joc i va aconseguir un bon avantatge que va poder mantenir durant la primera meitat del partit, que va arribar a la seva fi amb un 15-11 favorable a l’equip local.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica, però amb una defensa molt agressiva per part dels vallesans. A 10 minuts del final, els visitants van retallar la distància amb els lleidatans i es va arribar als últims dos minuts amb empat a 27. El Pardinyes va tindre que afrontar aquests tram de partit amb un jugador menys degut a una exclusió. Dos espectaculars gols dels “grocs” i les seves corresponents defenses van fer que finalment els punts es quedessin a Lleida.

CH PARDINYES (29): Kelvin de León (9), Sergio Martin (1), Javier Alegre (2), Fran Pifarré (2), Abel Hervas, Jose Delgado (2), Edu Pifarré (4), Ferran Huerta, Jesús Velasco (2), Jordi Santancana (1), Quim Solans, Rubén Tardio (3), Eric Carrera (3), Jordi Soto.

BM LA ROCA “B” (27): Miquel González, Pol Vallhonesta(2), Bernat Fradera, Victor Prada (1), Joaquim Estape (10), David Nogales (2), Marc Torregadell (5), Adrià Salado (2), Andreu Morata, Roc Sagarra, Sergi Diaz, Marc Torrents (5), Eric Martínez, Pol del Alcazar.