Posted by : Lleida Sports Web domingo, 8 de julio de 2012



Imatge de Carles Montoro
El Lleida Esportiu incorpora a les seves files al davanter Carles Montoro Baqués. El jugador natural de Terrassa, arriba al club lleidatà procedent del Rubí, equip que enguany ha jugat a Tercera Divisió. Montoro ha destacat en el conjunt del Vallès al marcar més de 20 gols en les dues últimes temporades. A més, ha sigut un dels millors jugadors catalans de tota la categoria.

Montoro, de 22 anys, va estar fins a juvenil en el Terrassa. Quan va començar la seva etapa amateur, va fitxar pel Manresa, club que aleshores es trobava a Primera Catalana. La temporada següent el va fitxar el Blanes. A
mitja temporada va marxar de l'equip gironí per començar una nova etapa al Rubí, de Primera Catalana. Aquella temporada, l’equip del Vallès va ascendir de categoria i Montoro va ser el màxim golejador. Enguany, a Tercera, on el Rubí ha mantingut la categoria, no ha perdut la titularitat i s’ha guanyat partit a partit que un conjunt com el Lleida es fixi amb ell.

El terrassenc destaca per ser diferent. És un jugador amb classe i molt hàbil encarant rivals. A més, té olfacte golejador tot i no ser un davanter pur.

El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, destaca de Montoro que ‘és un jugador que ens aportarà velocitat i molta ambició. I això és positiu per al nostre equip’. Esteve creu que ‘la zona d’atac està ben coberta amb Asier, Jaime Mata i Montoro’. El director esportiu considera que ‘a l’equip només li falten pocs retocs per arrencar una temporada que es presenta il·lusionant’.

Carles Montoro és el sisè fitxatge del Lleida Esportiu de cara a la temporada 2012-2013 després de les incorporacions de Jaime Mata, Alex Colorado, Jorge Miramón, Genís Serra i Artur Gòdia. El Terrassenc seria el relleu natural de Jorge o David Giménez, que ja no són jugadors del club de la Terra Ferma. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -