Posted by : Lleida Sports Web lunes, 15 de abril de 2013

Arxiu
Les lleidatanes es mantenen líders després de derrotar el Handbol Gavà per 34 - 29. El conjunt barceloní podria ser el seu rival a les semifinals de la competició.

HANDBOL / El partit enfrontava el líder de la competició, l'associació lleidatana, amb el quart classificat, l'Handbol Gavà. A la primera volta, l'Associació va perdre enfront l'equip barceloní per per 34 a 29 en un mal partit de les lleidatanes. És per això que el matx es presentava com una petita revantxa. Per la seva part, les jugadores entrenades per José Antonio Gallego, volien continuar mantenint els llocs d'accès a la disputa de la final a quatre, doncs abans del partit tenien dos punts d'avantatge sobre el Molins de Rei que també es jugava les seves opcions a la difícil pista del Tortosa. El partit es va iniciar amb molt de respecte per ambdòs bandes, però va ser l'Handbol Gavà qui va sortir a per totes i qui va aconseguir els primers lleugers avantatges. Els errors en els llançaments i el bon fer de la portera visitant, feien que les lleidatanes no poguessin arribar a empatar el partit fins als darres minuts de la primera part. La gran efectivitat de Judit Molero van ajudar a que el gavà arribés al descans amb un mínim avantatge, 12 a 13. Al començament de la segona part, una sortida en tromba de les blaves amb un 3 a 0 de parcial donada un petit avantatge què ràpidament era neutralitzat pel Gavà que tornava posant-se al capdavant en el marcador fins el minut 15. Però a partir d'aquest moment, les jugadores entrenades per Miroslav Vujasinovic van apretar en defensa i van poder córrer al contracop i tot que l'efectivitat en el llançament en el partit no va ser gaire elevada doncs no van poder transformar una part dels mateixos. Als darrers tres minuts de partit, amb un avantatge mínim de les lleidatanes, l'Associació va gaudir de l'expulsió de Vanessa Zafra que va deixar el seu equip en inferioritat, cosa que va ser aprofitada per l'Associació per agafar un avantatge insalvable ja al marcador. Al final, alegria en ambdues esquadres doncs l'Associació continua líder del grup i l'Handbol Gavà segueix en quart lloc després de la derrota del Molins a la pista del Tortosa. El darrer partit de la lliga regular portarà a l'associació a Vilamajor el proper diumenge 21 d'abril a les 12 del matí. Si es donen els resultats més corrents a la darrera jornada, l'Associació tindrà com a rival a les semifinals de la competició a l'Handbol Gavà, rival que ha demostrat ser un molt dur competidor i que de ben segur posarà les coses molt difícils a les del Segrià.