Posted by : Moises Camuñas sábado, 22 de septiembre de 2012

El conjunt d’hoquei patins, que estrenava nova nomenclatura, va ser superat clarament pel CP Calafell. David Busquets podria tornar als entrenaments la propera setmana
Imatge d'un partit de Lliga de la temporada passada (Foto: Moisés Camuñas)
El conjunt lleidatà d’hoquei patins, ICG Software Lleida, va caure ahir a la pista del CP Calafell, rival que es trobarà enguany a l’OK Lliga. L’equip dirigit per Albert Folguera, que estrenava nom després de que la Federació Espanyola de Patinatge aprovés el canvi, va caure clarament amb una segona part en la qual va encaixar sis gols. Dani López, jugador que està a prova amb l’entitat llistada, va deixar bones sensacions i va marcar un dels dos gols del conjunt lleidatà.

El partit va començar amb molta igualtat per part dels dos conjunts, però al minut 9, Gerard Vergés, es va encarregar de posar per damunt al seu equip (1-0). Poc després, Marc Vergés va fer el segon culminant una gran jugada de l’equip local (2-0). La superioritat del conjunt tarragoní era patent i, Rosa, abans d’arribar als 20 minuts d’enfrontament, va fer el 3 a 0. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la represa, Dani López, jugador a prova per part de l’ICG Software Lleida, va retallar distàncies (3-1). Amb aquest gol, els lleidatans es van venir amunt, però Díaz va tornar a deixar clara la superioritat dels locals ficant el 4 a 1. A partir d’aquí, l’equip dirigit per Albert Folguera va veure impotent com el Calafell augmentava la diferència a l’electrònic. Al minut 34 de partit, Ros va fer el 5 a 1 i ,poc després, també va firmar el sisè gol pels interessos locals. A falta de cinc minuts per acabar, Rosa va marcar el 7 a 1 de penal i, Rodero, de falta directa, va poder marcar el segon gol a favor del conjunt lleidatà (7-2). Als últims instants de partit, Díaz va fer el 8 a 2 i el 9 a 2 definitiu.

El partit de preparació va deixar clar que al primer equip del Lleida Llista Blava encara li falta molt per arribar al ritme d’un equip d’OK Lliga com el Calafell. Les dos bones notícies del dia van ser el gol de Dani López, el jugador a prova, i la possible reintegració als entraments de David Busquets, que sembla haver superar els seus problemes estomacals. De totes formes, al conjunt d’Albert Folguera encara li queda un partit, dissabte vinent a la pista del Vendrell, per poder anar perfilant les coses abans del seu inici a la Lliga.

Fitxa tècnica:

Club Patí Vendrell: Montoya, Marc Vergés (1), Rosa (2), Gerard Vergés (1), Ros (2), Terrer (-), Romeu (-) i Díaz (3).

ICG Software Lleida: Lluís Tomàs, Carles Trilla (-), Marc Soler (-), Lluís Rodero (1), Joan Canellas (-),Emanuel Nechi (-) i Dani López (1).

Gols: 1-0 Gerard Vergés (9’); 2-0 Marc Vergés (12’); 3-0 Rosa (16’); 3-1 López (28’); 4-1 Díaz (32’); 5-1 Ros (34’); 6-1 Ros (41’); 7-1 Rosa (p.) (45’); 7-2 Rodero (47’); 8-2 Díaz (49’) i 9-2 Díaz (50’).