Posted by : Moises Camuñas sábado, 22 de septiembre de 2012

El club lleidatà de tennis taula comença avui la Lliga davant del vigent campió, el CajaSur Priego. El partit es disputarà al Francesc Macià a partir de les 17:00h 

La Superdivisió Masculina Tennis Taula 2012-2013 ja ha començat a rodar. 11 equips, després de la retirada del Guadix, disputaran un total de 110 partits repartits en 22 jornades. Avui serà el torn del representat lleidatà, el DKV Borges Vall, que s’enfrontarà al vigent campió de la competició. 

La novetat més gran d’aquesta temporada serà el canvi de sistema que permetrà que els partits pugui acabar amb empat. Es jugarà per la modalitat “Swaythling Reduït Modificat”, sense dobles, 3 jugadors per equip i un màxim de 6 partits. Quan un equip arribi a 4 partits guanyats el partit es donarà per acabat, pel que els possibles resultats seran 4-2, 4-1, 4-0 o 3-3. 

El DKV Borges Vall, que va ser segon la passada temporada, i el vigent Campió de Lliga, el CajaSur Priego s’enfrontaran avui a les 17:00h al pavelló Francesc Macià. Enguany, el conjunt lleidatà tindrà que fer front a mitja temporada sense el seu jugador estrella, Hu Bin, ja que està participant en el campionat del seu país. Bin romandrà fora fins al mes de gener. El seu lloc l’ocuparà Josep Lluís Andrade. Per aquest motiu, la prioritat del club de les Garrigues és guanyar la Copa del Rei, trofeu que encara no ha aconseguit. Mitja hora abans del partit, es presentarà a tots els equips del club. 

Ahir, en els partits avançats de la jornada, l’Escala va derrotar a domicili a l’UCAM Cartagena per 2 a 4 i l’Irún Leka Enea va superar per 4 a 0 al Caja de Burgos. 

Per altra banda, el Balaguer Villart Logistic, de la Superdivisió Femenina, començarà la Lliga demà davant de l’Atlético San Sebastian, al pavelló del Moli de l’Esquerra (12:00).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -