Posted by : Marc Retamero Castelló jueves, 27 de junio de 2013

Joaquín Prado continuarà un curs més al Força Lleida Club Esportiu. El tècnic Oviedo complirà el seu segon any en el càrrec de primer entrenador, tasca que compaginarà amb la de director esportiu. Les quantitats ingressades pel club català, procedents de La Paeria i la marca cervesera San Miguel, permetran a l'entitat salvar l'aval dipositat a la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i seguir una temporada més, si no hi ha ensurts d'última hora, a la Adecco LEB Or.

Prado, novament, durà les regnes del Força Lleida (Foto: "Diario Palentino")


Joaquín Prado Brañas, entrenador asturià de 37 anys, complirà la seva quarta temporada a la segona divisió del bàsquet nacional en el paper de primer tècnic, després de dues campanyes (2005-2007) al Calefaccions Farho Gijón i l'anterior en el propi Força Lleida. Posseeix experiència també a la Lliga ACB, ja que va estar dues temporades al CB Murcia en qualitat de segon entrenador. Abans de recalar al club lleidatà de nova creació, va formar part de l'històric Lleida Basquetbol, primer com a segon tècnic i després com a director esportiu.

El proper curs, a més, tornarà a encarregar-se de la direcció esportiva, tasca que va assumir a Lleida quan va quedar vacant per la destitució d'Edu Torres. Amb un projecte més auster (el pressupost es redueix considerablement respecte a la passada temporada), intentarà repetir els bons resultats que va obtenir l'any passat en el conjunt del Barris Nord. Va aconseguir classificar l'equip pel play-off d'ascens, quedant-se a un sol pas d'accedir a la ronda de semifinals.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -