Posted by : Lleida Sports Web lunes, 10 de junio de 2013

El conjunt blau va encaixar l’empat al minut 87 i això l’obliga a marcar en terres andaluses. El Camp d’Esports va enregistrar un altre rècord d’assistència amb 10.896 espectadors 
Imatge d'una clara ocasió de gol d'Imaz que atura el porter del Jaén (Foto: Carles Miranda)
El Lleida Esportiu no va poder passar de l’empat a un gol contra el Jaén en el partit d’anada de la segona eliminatòria per pujar a Segona Divisió A disputat ahir al Camp d’Esports. Els dos equips es van repartir el domini dels 90 minuts i tot s'haurà de resoldre en terres andaluses. El Lleida va dominar la primera part. Va assetjar la porteria de Toni García durant quaranta minuts i es va avançar amb un bon gol de Mata (1-0). En la segona meitat, tot el contrari. El Jaén va començar a tocar la pilota i va dominar al seu rival. Arribant al final del partit, Montes va agafar una pilota morta dins de l'àrea per marcar un gol que dóna molt aire al seu equip per afrontar la volta a l'estadi de La Victoria.Els lleidatans viatgen amb l'obligació de marcar. Només els hi val la victòria o l'empat a més de dos gols. 

El duel va començar amb moltes imprecisions per part dels dos conjunts. El Lleida va saber aprofitar millor els primers compassos i va agafar el control del partit. El visitant Machado va crear la primera aproximació del matx, amb una rematada de cap que va sortir alta. Al minut 10, Jorge Miramón va respondre amb un xut perillós que va acabar en servei de cantonada després d’impactar en un rival. 

Al minut 17, el lleidatà Jesús Imaz va provar sort des de lluny, però la pilota es va perdre per línia de fons. Posteriorment, al minut 21, una passada en profunditat, en una acció molt ràpida, va sorprendre a la defensa andalusa i va deixar al local Mata sol davant de García. El madrileny va deixar enrere al porter i va obrir la llauna per als lleidatans (1-0). El guió es complia rigorosament, el Lleida havia aconseguit obrir el marcador. No es van conformar els locals, que van seguir creant perill. Pere Milla va fer una passada en profunditat i Imaz va obligar a García a treure una mà salvadora que va enviar el seu xut a córner. En l'acció del servei de cantonada, Miramón va penjar al cor de l'àrea visitant i Biel Medina va rematar per sobre del travesser. 

A partir d'aquí, la intensitat del partit va baixar i cap dels dos conjunts va crear més ocasions clares abans d'anar-se’n al descans, encara que el Jaén va deixar veure alguna pinzellada del seu joc d’associació. 

A la represa, el Jaén va sortir molt millor. Al minut 47, Mario Martos va fallar una gran ocasió a passada de Fran Machado. Poc després, un servei de cantonada va trobar al cap de Servando, però la pilota va marxar massa creuada. A poc a poc, el Jaén es va anar semblant més a l’equip que ha estat campió del Grup IV de Segona Divisió B. 

Al minut 58, Milla va robar una pilota i va rematar des de molt lluny veient que García estava mal posicionat. El porter visitant va haver d'estirar-se per aturar el dur tret del lleidatà i, en el rebuig, Mata va estar a punt de marcar el segon. Al minut 69, Mario Fuentes es va haver de retirar de l'eix de la defensa local per lesió i en el seu lloc va entrar Miki Massana. Molo va ocupar el lloc del madrileny, però la seguretat defensiva dels lleidatans va baixar uns punts. 

Al minut 87, l'empeny del Jaén va trobar recompensa. Un centre des de la dreta va ser rematat amb el cap per Quesada i va impactar a les mans de Biel Medina, deixant la pilota morta dins de l'àrea perquè Migue Montes afusellés a Pau Torres (1-1). Abans d’arribar al final del partit, el Lleida va disposar d'un llançament dins de l'àrea per cessió d'un defensa del Jaén al seu porter. Asier va ser l'encarregat d'executar el lliure indirecte però va errar el llançament. Més clara va ser l'ocasió de la qual van disposar els andalusos. La pilota va arribar molt clara a Fran Machado, però el visitant va enviar l'esfèric per sobre de la porteria de Pau Torres. 

Aquest empat beneficia clarament al Jaén. Amb el gol marcat fora de casa agafa un avantatge que obliga al Lleida a marcar a l'estadi de La Victoria. Els de Seligrat hauran d'anar el proper diumenge a pel triomf si volen passar l'eliminatòria. Un empat a més de dos gols també beneficiaria als lleidatans. 

Fitxa tècnica 

Lleida Esportiu (1): Pau Torres; Carlos Barreda, Mario Fuente (Miki Massanda, min. 69), Biel Medina, Álex Cacho; Molo, Pau Bosch, Pere Milla (Asier Eizaguirre, min. 62), Jesús Imaz, Jorge Miramón i Jaime Mata (Miguel Torres, min. 84). 

Real Jaén CF (1): Toni García; Raúl Gaitán, Nino, Servando, Nando; Juanma Espinosa, Óscar Quesada, Mario Martos (Dani Torres, min. 87), Israel Jerez (Santi Villa, min. 61), Adrián (Migue Montes, min 59) i Fran Machado. 

MARCADOR: 1-0, minut 21, Mata; 1-1, minut 87, Montes. 

ÀRBITRE: Santiago Varón Aceitón (Col•legi balear). Va treure targeta groga als locals Mata (min. 52), Medina (min. 81) i Massana (min. 86) i als visitants Jerez (min. 35), Quesada (min. 48) i Machado (min. 64). 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a l’anada de la segona eliminatòria del play-off d’ascens a Segona A disputat al Camp d’Esports davant de 10.896 espectadors.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -