Posted by : Moises Camuñas jueves, 20 de septiembre de 2012

El club d’hoquei patins lluirà a la samarreta el nom de l’empresa lleidatana tota la temporada a l’OK Lliga. Amb aquest acord, l’entitat esportiva té cobert el pressupost. 
Primera i segona equipació de la primera plantilla per aquesta temporada
El Lleida Llista ha signat aquest matí un acord amb l’empresa lleidatana ICG Software. Amb aquest conveni, l’empresa, que treballa des del 1985, serà el patrocinador principal del primer equip de l’entitat, que aquesta temporada disputarà la màxima competició nacional d’hoquei patins. A més, el nom de la primera plantilla passarà a ser ICG Software Lleida.

L’empresa lleidatana, instal·lada a Torrefarrera, amb aquest acord torna a demostrar el seu recolzament envers l’esport del territori ja que l’equip femení de bàsquet de la Seu d’Urgell, que es troba a la màxima categoria, també porta el nom de l’empresa. En la presentació de l’acord, el president d’ICG Software, Andreu Pi, ha destacat que “signem aquest contracte amb voluntat de tenir continuïtat durant molts anys”. Per la seva banda, el president de l’entitat esportiva, Enric Duch, ha volgut agrair el suport a l’empresa lleidatana i s’ha mostrat satisfet de lluir el seu logotip a la samarreta. 

En la part esportiva, el club encara està buscant a un jugador que s’adapti a les característiques que demana l’entrenador, Albert Folguera, per poder suplir la baixa indefinida de David Busquets. La plantilla lleidatana disputarà demà el penúltim amistós de pretemporada davant del Calafell, equip d’OK Lliga, amb la intenció de canviar la mala dinàmica dels dos anteriors compromisos de preparació.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -