Posted by : Lleida Sports Web martes, 21 de agosto de 2012

L’aler català, que prové del Sant Josep Girona, on ha militat les últimes dos temporades, s’afegeix al projecte esportiu lleidatà que dirigirà Joaquín Prado. 
Imatge del nou jugador del Força Lleida (Foto: lebnoticias.blogspot.com)
El Força Lleida Club Esportiu ja compta amb quatre jugadors. Després de la presentació ahir de José Simeón, i les incorporacions assegurades de Dominic Calegari i Dani Rodríguez, s’ha confirmat que l’aler Sergi Pino també formarà part de la plantilla. El jugador està en plena progressió esportiva i aquesta temporada a Lleida podria ser molt profitosa per ambdues parts. 

Sergi Pino Capdevila és un jugador de 25 anys (03/07/1987) i 1.97 metres d'alçada. En la seva formació esportiva va passar per diversos clubs catalans com el Cornellà, el Joventut de Badalona (Cadet i Júnior) i la Unió Manresa. La seva primera aventura professional va ser al CB Olesa de la Lliga EBA, la temporada 2005/2006. El seu gran rendiment el va portar a donar el salt a la LEB Plata, com a cedit del Ricoh Manresa, dos temporades a l’Image Sabadell Gapsa i dos més al CB L'Hospitalet. 

El Sant Josep Girona es va fixar en aquest jugador i l’estiu del 2010 el va incorporar a la seva plantilla. La primera temporada en terres gironines, a les ordres de Ricard Casas, va fer un promig de 7.2 punts, 2.7 rebots i 1 assistència per partit. La campana passada, a les ordres de Zan Tabak, Pino, va seguir amb la seva progressió i va firmar 10.5 punts, 4.3 rebots, 1.5 assistències i 9.3 de valoració en 27 minuts i mig per partit. 

El nou aler del Força Lleida es va quedar sense equip quan, al final de la temporada passada, el Girona va comunicar que no podia seguir a la LEB Or. Enguany, el conjunt gironí començarà a la Lliga EBA, molt per sota de les pretensions de Pino. El seu esforç, progressió i actitud a la pista han fet que el projecte del Força Lleida contactés amb ell. Pino, que té bona defensa, bons percentatges de tir i és rebotejador, vol aprofitar aquesta temporada a Lleida per assentar-se com a un dels jugadors importants de la Lliga.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -