Posted by : Lleida Sports Web martes, 24 de julio de 2012

Kilian Jornet ha completat els 22 Km del recorregut en 2h01.52, nou rècord de la prova que aquest any complia la seva 15ª edició.

Tòfol Castañer ha estat sisè, mentre que Mireia Miró ha signat un tercer lloc en categoria femenina.

"M'he trobat fresc de cames i he pogut fer una molt bona carrera” comentava Kilian Jornet al final de la prova. L'atleta de Salomon Santiveri i Suunto no només acabava de guanyarla Dolomites Skyrace sinó que ho havia fet deixant petjada: signant un nou rècord amb un crono de 2h01.52, el millor en els 15 anys d'existència de la prova amb sortida i arribadaen Canazei

Kilian té previst ara un mes de competició en Estats Units, on participarà en diferentsprovescom la Speedgoat dissabte que ve 28 i la Pikes Peak Marathon el 19 d'Agost. Per la seva banda, el també integrant del Salomon Santiveri Tòfol Castañer va concloure en sisena posició amb un temps de 2h08.06.

En categoria femenina, el podi va estar dominat per atletes delTeam SalomonInternacional, amb victòria de Emelie Forsberg i segon lloc de Kasie Enman. Mireia Miró, amb dubtes ja que era la seva primera carrera de 22 quilòmetres de la temporada després de superar una lesió en el genoll, va arribar a liderar la prova i va acabar en un meritori tercer lloc. “Tenia molts dubtes en el moment de la sortida i els primers Quilòmetres, encara no havia corregut 22 km en aquesta temporada i tenia dubtes. AL final m'he trobatmolt  i he pogut lluitar per la victòria. Estic molt feliç” , explicava la catalana que tornarà ala competició el 12 d'agost en Serri Zinal

La Dolomites SkyRace ha organitzat aquest any el seu 15ª edició que de nou ha estat puntuable per a les Skyrunner World Seriïs