Posted by : Marc Retamero Castelló viernes, 7 de septiembre de 2012

Dani Rodríguez defensant a Llompart (Foto: Javi Enjuanes)
El Força Lleida Club Esportiu ha finalitzat l'stage de pretemporada a Vielha de manera immillorable. Ho ha fet amb una victòria (72-68) contra tot un ACB com el Cai Zaragoza, que no ha pogut imposar la seva aparent superioritat. El pivot Alex Thompson no ha participat en el partit, a porta tancada, a causa d'unes lleus molèsties que l'han fet ser baixa per precaució.


Sortia al matx molt més endollat el conjunt aragonés i en dos minuts establia un contundent 0-9. No obstant, la reacció dels lleidatans no es feia esperar i, de la mà d'un encertat Calegari, el lluminós reflectia la igualada (9-9) a tres minuts del final del primer assalt. El temps mort sol.licitat per José Luís Abós permetia als vermells anar-se'n al descans amb un lleu avantatge (10-14). Albert Fontet era l'amo sota els cèrcols i contribuïa al domini del Cai, però novament va reaccionar el conjunt de Joaquín Prado (20-20). Un triple de Dominic Calegari atorgava la primera renda favorable als lleidatans i demostrava que els engranatges tàctics del Força Lleida comencen a funcionar després d'una dura setmana de treball. Un gran Pablo Aguilar permetia als de Zaragoza arribar al descans liderant el lluminós del Palau d'Esports de Vielha (30-32), però el Lleida seguia viu. Molt viu.

Miquel Feliu es posava l'equip a l'esquena a la represa. Quatre punts consecutius de l'aler manresà capgiraven l'encontre (37-34) i mostraven als nois d'Abós les credencials de l'equip lleidatà. Els punts de Pablo Aguilar, el millor del Cai Zaragoza, no eren suficients per impedir que els de Prado aconseguissin el seu màxim avantatge (51-45) gràcies a un triple de Dani Rodríguez. No obstant, els aragonesos endossaven ràpidament un parcial de 0-9, culminat amb un triple de Roll, que feia pensar que fins aquí havia arribat la resistència del Força Lleida. Res d'això, doncs els del Barris Nord tornaven al matx després d'un temps mort del seu tècnic i s'adjudicaven el tercer període (55-54). L'últim quart va ser un intercanvi de cistelles i errades a parts iguals. La gran actuació de Feliu permetia als lleidatans arribar als últims minuts amb disposició de donar la sorpresa i, un cop allà, era el base Dani Rodríguez l'encarregat de donar l'estocada als aragonesos. Dos tirs lliures anotats, units a una altra cistella al límit de la possessió, no trobaven resposta del Cai i el Força Lleida certificava una victòria de prestigi (72-68) en el seu tercer amistós de pretemporada.

FORÇA LLEIDA (10+20+25+17): Rodríguez (10), Johnson (12), Pino (0), Oriola (4), Calegari (17) -cinc inicial- Sutina(3), Bandoumel (7), Simeón (0), Feliu (19), Sutina (3).

CAI ZARAGOZA (14+18+22+14): Llompart (6), Toppert (5), R.Pérez (4), Fontet (16), Aguilar (16) -cinc inicial- Roll (11), Hernández (0), García (2), Legasa (4), Marín (2), Dobos (2).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -