Posted by : Lleida Sports Web lunes, 11 de marzo de 2013

Els lleidatans sumen els tres punts contra l’Alcoi en un matx dominat de principi a fi pels homes d’Albert Folguera. Els benjamins van oferir la Minicopa d’Europa i el jugador de la base Sergi Inglés va debutar a l’OK Lliga
Imatge d'un atac de Lluís Rodero contra l'Alcoi (Foto: Pam Queraltó)
L’ICG Software Lleida va sumar ahir tres punts més, i ja en van 31, en un partit dominat de principi a fi contra l’Enrile Pas Alcoi. El conjunt valencià va mostrar ganes però el Llista va passar per damunt i va recuperar el somriure després de tres jornades seguides sense conèixer la victòria i del pal a la Copa del Rei contra el Liceo. Tot ha quedat oblidat. Els d’Albert Folguera van mostrar una defensa forta i van jugar sense pressió i amb velocitat. El partit va arribar al descans 3-1, marcador curt pel nombre d’ocasions i pals que van provocar els lleidatans. La segona meitat va ser més plàcida i Dani López es va convertir en protagonista marcant tres gols molts seguits per sentenciar el matx. Folguera va recompensar l’esforç de tots fent debutar a Sergi Inglés, un símptoma més del gran treball de l’entitat amb la base.

El partit va començar amb ocasions en les dues porteries. Ràpidament, al minut 5, Lluís Rodero va obrir el marcador (1-0). Poc després, Carles Trilla va fallar un penal i Rodero va enviar una rematar al pal de la porteria defensada per Lluís Aceituno. L’Alcoi va fer el més complicat, empatar el partit mitjançant un penal transformat per Juan José López (1-1), però es va vindre avall i es va veure superar per la defensa lleidatana. Marc Soler tornava a posar per damunt el Llista amb un xut des de fora de l’àrea (2-1). El joc no va mostrar molta intensitat però els locals tenien el control de la situació. Abans d’arribar al descans, Rodero va tornar a marcar, després d’una assistència de Necchi, i ho va celebrar amb ràbia després de les ocasions i pilotes al pal del seu equip (3-1). Amb aquesta diferència els dos conjunts es va retirar a descansar.

Durant la mitja part, els benjamins del Lleida Llista van mostrar la Minicopa d’Europa aconseguida la passada setmana a Oviedo al públic assistent a l’Onze de Setembre. Sergi Folguera va rebre el trofeu a millor jugador del torneig i el president de l’entitat, Enric Duch, va entregar les medalles als petits.

La segona meitat va començar amb tres caigudes dels lleidatans no assenyales pels àrbitres i Necchi va veure targeta blava per protestar. Juan José López va fallar la falta directa i els lleidatans van aguantar bé la inferioritat gràcies a les aturades de Lluís Tomàs. Després de recuperar el jugador exclòs els àrbitres van assenyalar tres penals seguits a favor dels locals. Rodero va fallar el primer, però Dani López va marcar els altres dos (4-1 i 5-1). En la següent acció, l’Alcoi es va quedar amb un jugador menys per targeta blava i Dani López va aprofitar el refús de la falta directa errada per Rodero per fer el 6 a 1 i sentenciar el partit.

Al minut 38, David Aguilar va retallar distàncies (6-2), però en la següent acció l’Alcoi va cometre la desena falta i Necchi va batre a Aceituno fent el 7 a 2. A falta de cinc minuts per acabar, Rodero va marcar i va deixar el marcador amb el 8 a 2 definitiu. Amb els tres punts a la butxaca Folguera va fer sortir al jugador format a la base, Sergi Inglés.

Gran partit de l’ICG Software Lleida, que recupera la confiança després d’un mes difícil. El conjunt dirigit per Albert Folguera es queda en setena posició amb 31 punts i està molt a prop d’aconseguir els punts necessaris per assegurar-se la permanència. El pròxim compromís del Llista serà el proper dissabte 23 de març a la pista del Lloret, onzè classificat.

Fitxa tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA (8): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla, Marc Soler (1), Lluís Rodero (3), Emmanuel Necchi (1) -cinc inicial- Joan Cañellas, Sergi Inglés, Dani López (3) i Carlos Estrada (P.S.).

ENRILE PAS ALCOI (2): Lluís Aceituno (P.), Marc Figa, Carlos Pérez, David Aguilar (1), Kilian Aguilar -cinc inicial- Juan José López (1), Jaime Mataix, Francisco Rico i Mauro Gandia (P.S.).

GOLS: 1-0 Rodero (min 5); 1-1 José López (min 11); 2-1 Soler (min 15); 3-1 Rodero (min 24); 4-1 Dani López (p.) (min 32); 5-1 Dani López (p.) (min 32); 6-1 Dani López (min 33); 6-2 Aguilar (min 38); 7-2 Necchi (38); 8-2 Rodero (min 45).

ÀRBITRES: Ignacio Garmendia Cano i Alberto Garrote Arcelus.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la vintena jornada de l’OK Lliga al Pavelló Municipal Onze de Setembre amb 900 espectadors.