Posted by : Marc Retamero Castelló sábado, 22 de septiembre de 2012

El Força Lleida Club Esportiu juga aquesta tarda (19:00h) un nou amistós de pretemporada davant un equip de la seva mateixa categoría, el River Andorra. El partit tindrà lloc al Pavelló Municipal de Torrefarrera, seu enguany del júnior A del club. No serà aquest l'únic encontre del primer equip en la localitat, doncs el proper dilluns (21:00h) els de Joaquín Prado hi tornaràn per veure's les cares amb tot un rival d'Eurolliga com l'Unicaja de Málaga.

Cartell promocional dels partits a Torrefarrera



Els lleidatans arriben a la cita d'avui sense baixes i amb el títol de campions de Catalunya en categoría LEB sota el braç. Malgrat l'exigència física de la pretemporada, amb un dur stage a Vielha inclós, Prado no ha hagut de lamentar fins al moment problemes físics de cap dels seus deixebles. A més, tot i que en aquesta etapa és el menys important, els resultats han acompanyat en tots els partits, a excepció del que es va disputar contra el Valencia Basket d'ACB.

Veure els dos partits que jugarà el Força Lleida a Torrefarrera és gratuït pels abonats. El preu per aquells que no ho siguin és de només tres euros en el partit d'avui i de deu en el de dilluns.

D'altra banda, l'entitat que presideix Félix González segueix signant diversos convenis de col.laboració amb empreses i organitzacions del territori lleidatà. Després d'establir un conveni amb Down Lleida, que facilitarà als joves de l'Associació els mitjans necessaris per a la seva plena inclusió en els diferents àmbits socials, s'ha arribat també a un acord de col.laboració amb la clínica dental Ilerdent.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -