Posted by : Lleida Sports Web jueves, 23 de agosto de 2012

L’aler, de 27 anys, continuarà vinculat a la ciutat lleidatana, després de ser el capità la temporada passada del Lleida Basquetbol. 
Imatge de Feliu en el tercer partit de play-off amb el Lleida Basquetbol (Foto: Luis Alfaro)
S’ha fet esperar, però, finalment, Miki Feliu jugarà al Força Lleida Club Esportiu. El carismàtic aler, que va ficar-se a la butxaca al públic lleidatà la temporada passada amb el club que va disputar la LEB Or, continuarà lligat a la ciutat, però amb el nou projecte del Força Lleida, que comença de zero. L’entitat ha fet oficial el fitxatge del manresà que es converteix en el sisè jugador de la plantilla que dirigirà Joaquín Prado.

Miquel Feliu Badal va néixer a Manresa el 17 de maig del 1985. L’aler, d’1,98 metres d’alçada, es va formar en el Bàsquet Manresa i l’Unió Manresana, dos clubs de la seva localitat. Va destacar per disputar sis partits a l’ACB amb el Manresa, quan encara era Júnior. A més, Feliu, va aconseguir ser internacional per Espanya en categories inferiors. La temporada 2003/2004, va jugar cedit al C.B. Olesa, de Lliga EBA. La campanya següent es va reintegrar a la disciplina del Ricoh Manresa, però va acabar el curs cedit al C.B. L'Hospitalet, de la LEB2, equip amb el qual va aconseguir l'ascens a la LEB, categoria que va disputar amb el conjunt del Baix Llobregat la temporada 2005/2006. Després de tot un any a la segona categoria del bàsquet nacional, va tornar al Ricoh Manresa per ajudar a l’equip a retornar a l’ACB, després de caure al pou del descens l’anterior campanya. 

L’estiu del 2007 va deixar Manresa per anar a jugar a la Palma Aqua Mágica. L’any següent va tornar a canviar d’aires i va vindre a Catalunya, contretament al C. B. Vic, de la LEB Or. El descens administratiu de l'entitat va impedir a Feliu continuar en el club d’Osona i va fitxar pel Sant Josep Girona, convertint-se en una peça clau del projecte. Abans d’arribar a Lleida, Feliu, va marxar a Galicia a ajudar al projecte ambiciós del Blu:Sens Monbús Obradoiro. Tot i no comptar amb molts minuts, l’aler català va ascendir a l’ACB i va guanyar la Copa Princep de la LEB Or amb el conjunt gallec. 

L’any passat va ser el primer fitxatge i peça clau del projecte d’Edu Torres al Lleida Basquetbol. Feliu va sortir escollit com a capità de l’equip i es va implicar al 100% amb l’entitat i la ciutat. El manresà es va guanyar molt aviat a l’afició i va aconseguir la consagració per part d’aquesta als play-off  davant del Melilla. El primer partit de la fase d’ascens a Melilla, on va anotar 20 punts, i el tercer a Lleida, on va ser l’heroi del partit amb els triples finals, han fet que l’afició hagi demanat per les xarxes socials que el Força Lleida incorporés a Feliu a tota costa, després de saber que l’altre equip de la ciutat no competiria a cap Lliga. En els 39 partits que va disputar amb la samarreta blava, incloent Lliga Regular i play-off, va fer un promig de 8.8 punts, 4 rebots, 1.3 assistències i 9.3 punts de valoració en més de 26 minuts per partit. 

La seva fortalesa física, la seva gran defensa, el seu llançament de tres i el seu esforç en cada partit, el converteixen en uns dels millors alers de la categoria. A més, la seva experiència, el poden convertir en el líder del nou conjunt lleidatà. El pròxim jugador en arribar podria ser el targarí Pierre Oriola.  

Per altra banda, avui, el Força Lleida i l'Ajuntament de Torrefarrera han signat un conveni per a que el club promocioni l'activitat esportiva del poble i la marca Torrefarrera. A més, la localitat serà el segon sponsor del club i aportarà 20.000 euros per aquesta temporada. El Força Lleida, que va rebre el suport de l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, des del primer moment, a més, jugarà dos partits amistosos al pavelló de la localitat. La plantilla que dirigirà Joaquín Prado s’enfrontarà al River Andorra el 22 de setembre i, dos dies després, a l’Unicaja de Màlaga, de la Lliga ACB. Per finalitzar, s’ha dit que l’equip Júnior jugarà i entrenarà a Torrefarrera.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -