Posted by : Lleida Sports Web jueves, 23 de agosto de 2012

Es recomana utilitzar vies alternatives al recorregut, agafar transport públic i evitar moure’s amb el cotxe particular entre les 12 i les 13 hores del migdia de dissabte. 
 Imatge del recorregut que tindrà l'etapa per Lleida (Foto: La Paeria)
La Guàrdia Urbana ordenarà i regularà el trànsit a Lleida amb motiu de la sortida de la 8ª etapa de la Vuelta Ciclista el proper dissabte dia 25 d’agost, que s’iniciarà des del Parc Científic de Gardeny i finalitzarà a Andorra-Collada de la Gallina. Per aquest motiu, la Paeria recomana utilitzar vies alternatives al recorregut de la Vuelta per la ciutat, agafar transport públic i fer desplaçaments a peu. Amb aquesta regulació, es pretén que tots els ciutadans i ciutadanes interessats puguin gaudir del pas d’aquest esdeveniment esportiu per Lleida. 

El recorregut s’iniciarà a les 12.30 hores i passarà per Cos i Gayón, Avinguda de Madrid, Plaça Espanya, Pont Universitat, Avinguda Estudi General, Ll-11, Avinguda Victoriano Muñoz, el Pont de Príncep de Viana, el carrer Príncep Viana, l’Avinguda Prat de la Riba, i la Carretera de Corbins, des d’on els corredors emprendran camí cap a Andorra. 

Prèviament a l’hora de sortida, els vehicles dels equips participants, dels organitzadors, dels patrocinadors, dels corredors, dels serveis, etcètera, hauran d’accedir al Parc Científic, fet que fa preveure retencions per accedir amb vehicle particular a l’esplanada de Gardeny. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran accedir a Gardeny en cotxe particular fins a les 11.30 hores com a màxim i estacionar en un espai habilitat especialment per a l’ocasió.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -