Posted by : Lleida Sports Web sábado, 27 de abril de 2013

Les blaves guanyen a l’Handbol Gavà en un partit vibrant i s’asseguren un bitllet per la fase d’ascens nacional. Disputarà la final del Top 4 de la Lliga Catalana davant del Granollers 
Imatge d'un partit de l'Associació Lleidatana (Foto: Pam Queraltó)
L’Associació Lleidatana d’Handbol femení es va desfer ahir de l’Handbol Gavà per un clar 41-33 en la segona semifinal del Top 4 de la Lliga Catalana que se està celebrant al pavelló Onze de Setembre de Lleida. Amb aquesta victòria en el partit més important de la temporada, les blaves s’han assegurat un bitllet per disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata, categoria que va perdre l’entitat la passada campanya. El rival de les lleidatanes a la final serà el Granollers, que va guanyar 20-25 el BM La Roca. 

Amb un pavelló Onze de Setembre mostrant un gran color, les lleidatanes van poder treure endavant un partit molt intents i igualat. S’ha de recordar que les barcelonines havien sigut un dels dos equips capaços de guanyar a l’Associació Lleidatana durant la Lliga regular. Amb aquest precedent, les jugadores de l’Handbol Gavà no van defraudar. Les veteranes del conjunt que dirigeix Miroslav Vujasinovic van treure les castanyes del foc en els moments delicats. Així doncs, Emma Precup, Irina Pop, Imma Soto, Irama Garcia, Montse Escala i Jennifer Nana van defensar amb duresa i van ser molt efectives en atac per aconseguir la victòria. 

El rival en el partit decisius del Top 4 de la Lliga Catalana serà el Granollers. En els dos partit de la fase regular, els dos conjunts han demostrat un nivell molt similar. En el partit de la primera volta, les lleidatans van guanyar per 37-35 i en el matx del segon tram de la competició, les barcelonines van poder superar a les blaves per un ajustat 27-26. La gran final serà a partir de les 19 al pavelló Onze de Setembre. Dos hores abans, La Roca i Gavà disputaran la final de consolació per saber qui ocupa la tercera i quarta posició.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -