Posted by : Lleida Sports Web sábado, 27 de abril de 2013

Els lleidatans, tot i la derrota, disputaran una temporada més l’ETTU Cup. El Villart Logístic va perdre 4-3 a la pista del Calella i avui tanca la Lliga a casa davant del Vic 
Imatge d'un partit del DKV Borges (Foto: Toni Boldú)
El DKV Borges Vall va caure ahir per 4-1 a l’Escala en la penúltima jornada de la Superdivisió masculina de tennis taula. Els lleidatans no van fer un bon partit i es jugaran la cinquena plaça, la més alta possible a la que poden aspirar, en l’última jornada de la competició. Amb la classificació europea assegurada la setmana passada amb la victòria al pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques contra el Mataró, un rival directe, els lleidatans van sortir més relaxats del compte i se’n van endur un correctiu de les terres gironines. 

Oriol Monzó va ser l’encarregat d’obrir el matx davant de Ferran Brugada. El jugador de l’Escala va ser molt superior i va superar a Monzó per un contundent 3-0. En el segon partit, el jugador del filial del conjunt de les Garrigues, Jordi Latorre, va debutar amb el primer equip i va caure pel mateix resultat davant de Marc Clotet (3-0). El local Ramon Mampel va posar el 3-0 en el marcador global després de batre en el tercer partit a Josep Lluís Andradre per un altre contundent 3-0. 

Oriol Monzó no va permetre que l’Escala tanqués el partit amb tanta facilitat i va forçar un partit més guanyant el seu enfrontament davant de Marc Clotet per 2-3. Ferran Brugada es va encarregar de tancar l’enfrontament sumant el quart punt per als gironins després de superar a Josep Lluís Andrade per 3-0. El DKV Borges tancarà la Lliga el proper 4 de maig a les 18:00 hores al pavelló Francesc Macià davant del Burgos.

Per la seua part, el Villart Logístic Balaguer va caure ahir per un ajustat 4-3 a la pista del Calella, quart classificat de la Superdivisió femenina. Les lleidatanes, que tot i tindre assegurada la participació en la pròxima edició de l’ETTU Cup hi hauran de renunciar per motius econòmics, tancaran la Lliga avui rebent el Vic al pavelló Molí de l’Esquerrà a partir de les 12:00 hores.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -