Posted by : Lleida Sports Web domingo, 28 de abril de 2013

Els lleidatans van fer un dels pitjors partits de la temporada i van perdre per primer cop en aquesta segona volta. El conjunt blau, cinquè, depèn dels resultats del Barakaldo per tornar a entrar al play-off 
Imatge d'Asier lluitant una pilota amb un jugador del Noja (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu va caure amb justícia per 1-0 en la seva visita a l’estadi de la Caseta de Noja. Les de la Terra Ferma van fer un partit molt gris i van poder marxar de terrer càntabres amb més gols en contra. Els locals van fallar un penal en la primera meitat, però Riki no va perdonar a la represa aprofitant un rebuig de Pau Torres (1-0). El Noja es va quedar amb un jugadors menys per expulsió de Resi, però ni amb superioritat el Lleida va trobar el camí del gol. Arribant al final del partit, Imaz també va acabar expulsat i el Noja va aguantar el resultat posant fi a la ratxa del Lleida de 15 partits sense perdre. 

El Lleida va saltar a la gespa de la Caseta amb un onze titular previsible per cobrir les baixes. El conjunt lleidatà va anar de més a menys en el primer temps. Va sortir amb molta força i amb ganes de marcar amb rapidesa, però es va trobar amb un entramat defensiu molt sòlid per part del Noja. El conjunt càntabre va aguantar bé els primers minuts i va saber portar el ritme del joc al seu terreny. Passat el minut 10 de partit, el Noja va avisar amb un xut de Gerardo que va poder aturar sense dificultats Pau Torres. La resposta dels lleidatans va ser a càrrec de Miramón, que va rematar per sobre de la porteria defensada per José Ramón. 

El ritme del partit va anar decaient amb el pas dels minuts i es va començar a jugar més físicament que amb el peu. Passats els 25 minuts del primer temps, el signe del partit va canviar a favor dels locals. Al minut 32, un servei de banda molt murri del Noja es va convertir en una claríssima ocasió per marcar, ja que Pau Torres va haver de sortir de la seva porteria i va cometre penal. Riki va ser l'encarregat d'executar la pena màxima però es va trobar amb el pal esquerre. Tres minuts després, un centre pentinat per Dani es va marxar fregant el pal esquerre de la porteria de Pau Torres. Dos avisos en molt poc temps. Amb el resultat de 0-0 es va arribar al final del primer període. 

La segona meitat va ser una prolongació del final del primer temps. Un Lleida perdut i un Noja que amb poc es trobava amb molt. El conjunt càntabre va començar ofensivament endollat amb un xut de Riki que va fer volar a Pau Torres per aturar en dos temps. En la següent acció, el Noja es va avançar en el marcador. L'empanada defensiva del Lleida va permetre que el local Gerardo fes una bona jugada individual que va acabar amb un xut que no va poder aturar Pau Torres i Riki, que va continuar la jugada, va poder enviar la pilota al fons de la xarxa (1-0). 

Passat el minut 60, el Noja es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Resi. Abans que el Lleida es veiés amb forces per buscar la remuntada, Pau Torres va haver d'evitar el segon dels càntabres aguantant el tipus amb un u contra u després d'un error defensiu de Pau Bosch. Al minut 68 va debutar amb la samarreta del conjunt lleidatà Miguel Ramos, tres mesos després del seu fitxatge al mercat d'hivern. Imaz va tenir en les seves botes el primer xut del Lleida entre els tres pals al minut 73, però José Ramón va aturar sense problemes. 

Entrant en els 10 últims minuts, el local Raúl es va internar a l'àrea lleidatana, després d'una gran jugada individual, i el seu xut va ser desviat per Pau Torres amb una gran intervenció. Poc després, el Lleida també es va quedar amb un jugador menys per expulsió d'Imaz, que va tocar la pilota amb les mans. L'última acció del partit va ser per al Noja però, de nou, Pau Torres va evitar el segon dels locals i es va convertir en l'heroi del seu equip malgrat la derrota. 

L’equip lleidatà trenca una ratxa de 15 jornades sense perdre i amb aquest resultat se situa fora de les posicions d’ascens, amb 59 punts, per darrere i a només un punt del Barakaldo, que és l’últim equip classificat. En la propera jornada, el Lleida rebrà la visita de l’Eibar al Camp d’Esports (17:15h). 

Fitxa tècnica: 

S.D NOJA (1): José Ramón, Resi, Cabero, Esnaola, Álvaro, Zarandona, Dani Guerrero, Juan Fresno (Bustillo, min. 65), Manu Ortiz, Riki (Manu Villa, min. 87) i Gerardo (Raúl, min. 79). 

LLEIDA ESPORTIU (0): Pau Torres, Artur Gòdia (Colorado, min. 55), Biel Medina, Molo, Álex Cacho, Miki Massana (Miguel Ramos, min. 68), Pau Bosch, Miramón, Jesús Imaz, Xisco Hernández i Asier Eizaguirre. 

MARCADOR: 1-0, minut 48: Riki. 

ÀRBITRE: Manuel Vidal Araujo (col•legi gallec). Va treure targeta groga als locals Gerardo (min. 17), Resi (min. 33), Esnaola (min. 50) i Resi (min. 62) i als visitants Gòdia (min. 26), Torres (min. 32), Xisco (min. 58), Imaz (min. 73) i Imaz (min. 82). L’àrbitre va expulsar per doble groga al local Resi i al visitant Imaz.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la jornada 35 del Grup II de Segona Divisió B a l’estadi de La Caseta davant d’uns 400 espectadores.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -