Posted by : Moises Camuñas lunes, 20 de mayo de 2013

El partit es disputarà dissabte a les 18 hores i les entrades costaran 10 i 7 euros per als socis i 15 i 10 euros per als no socis, segons la zona. A més, el club farà paquets de tres entrades per 25 i 35 euros i un altre per als penyistes de l’Aplec 
Imatge de la roda de premsa (Foto: Carles Miranda)
El sorteig realitzar ahir per la Reial Federació Espanyola de Futbol a Madrid va emparellar el Lleida Esportiu i el Leganés per enfrontar-se a la primera ronda dels play-off d’ascens a Segona Divisió A. El conjunt madrileny va finalitzar la temporada amb 70 punts, quatre més que el Lleida, i només ha perdut un partit com a local, igual que el conjunt de la Terra Ferma. Dels tres rivals possibles (Cartagena, Leganés i Huracà València), els madrilenys era un dels preferits per tots. 

Un cop designat el rival, l’entitat lleidatans va convocar una roda de premsa davant dels mitjans per valorar el sorteig i per confirmar el preus de les entrades de l’anada, que es jugarà aquest dissabte a partir de les 18 hores al Camp d’Esports. Els no socis tindran que pagar 15 euros a tribuna i 10 euros a lateral i gols. Per la seua banda, els socis-abonats tindran un preu especial de 10 euros per a la zona de tribuna i 7 euros per a la de lateral i gols. Per adquirir aquestes entrades, el soci té que presentar el DNI i el carnet d’abonat originals a les oficines del Lleida Esportiu, que ampliaran l’horari habitual. Així doncs, les entrades anticipades es podran adquirir a partir de dimecres i fins divendres en horari de matí i tarda(de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores) i dissabte al matí de 10 a 14 hores. El dia del partit el soci no podrà retirar l’entrada amb el descompte pertinent. Per acabar amb les entrades individuals, els infants de 0 a 10 anys tindran l’entrada gratuïta. 

A més, de les entrades que pugui treure l’aficionat de manera individual, l’entitat de la Terra Ferma també ficarà a la venda paquets de tres entrades. El primer, a la zona de lateral i gols, costarà 25 euros i el segon, a la zona de tribuna, 35 euros. Al ser entrades anticipades, el paquet d’entrades tampoc es podrà adquirir el mateix dia del partit. Aquest cap de setmana també se celebrarà a Lleida la tradicional Aplec del Caragol. Aprofitant l’avinentesa, el club ha creat dos packs d’entrades pels penyistes. El primer pack està format per 25 entrades i costarà 150 euros, a sis euros per persona, mentre que el segon pack consta de 50 entrades i tindrà un preu de 250 euros, a cinc euros per persona.

Aquest pack només es vendrà a les penyes que formen l’Aplec del Caragol al punt informatiu de la FECOLL als Camps Elisis del divendres al dissabte. En aquest punt també es podrà aconseguir el paquet de tres entrades. A més, el responsable de l’àrea social, David Freixes, va explicar que l’ajuntament posarà autobusos per traslladar a la gent dels Camps Elisis al Camp d’Esports i un cop acabat el partit tornarà a portar a la gent al recinte firal. 

Per aquesta ocasió el Lleida Esportiu ha dissenyat la bufanda del play-off. Aquesta es podrà adquirir per dos euros més al comprar una entrada, tant a les oficines com a l’estand de la FECOLL. Si es vol comprar més bufandes es podran aconseguir a la botiga del conjunt blau per 10 euros els no socis i 8 euros els socis. Els socis hauran de mostrar el DNI i l’abonament de temporada en el moment de fer la compra. 

Toni Seligrat: “El nostre objectiu és superar totes les eliminatòries que tinguem" 

L’entrenador del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va valorar positivament el primer rival de la ronda de play-off d’ascens a Segona Divisió A, el Leganés. Amb tot, el tècnic valencià va admetre que tant amb el Leganés com amb el Cartagena “no havíem parat a observar-los. A l’Huracán si que l’havíem vist en directe en un partit que van jugar a Reus”. 

Respecte al Leganés Seligrat va explicar que “l’entitat em diu molt de l’equip. És un equip d’identitat i amb una trajectòria com la nostra. L’estadi és gran i de gespa natural”. El tècnic valencià va admetre que “tenim menys opcions perquè pugen més els segons però, el Leganés ho tindrà tant difícil de guanyar-nos com nosaltres a ells”. Amb tot, l’entrenador del conjunt lleidatà va assegurae que “el nostre objectiu és superar totes les eliminatòries que tinguem”. 

El conjunt lleidatà compta a les seues files amb Mario Fuentes i Biel Medina que la passada temporada van estar a l’equip madrileny. Respecte a aquest fet Toni Seligrat va explicar que “ens podran dir la idiosincràsia del club o com és el públic”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -