Posted by : Lleida Sports Web martes, 28 de mayo de 2013

Els lleidatans, en el seu segon intent per certificar l’ascens, van perdre a la pista del CH Sant Esteve de Palautordera. El segon equip de l’entitat sí que va poder celebrar l’ascens contra el Súria 
Imatge de la plantilla del CH Pardinyes B (Foto: Club Handbol Pardinyes)
El CH Pardinyes només necessita un punt per aconseguir tornar a la Lliga Catalana. Això, o que el l’Handbol Sant Vicent, el seu màxim rival per l’ascens, perdi un dels seus dos partits que li resten per finalitzar aquesta lligueta d’ascens. Demà, el conjunt barceloní jugarà un partit aplaçat a la pista del BM La Roca. Una derrota faria que els de Raül Rivas certifiquessin matemàticament el seu ascens sense jugar. En el cas de que el Sant Vicent guanyi, els lleidatans s’ho jugaran tot a una carta al pavelló municipal de Pardinyes davant del campió de la lligueta, el CH Ràpid Cornellà. 

El primer equip del club fa dues jornades que intenta assolir l’ascens matemàtic. El passat dimecres va caure a la pista del BM La Roca (38-35) i el passat dissabte no va poder superar el Sant Esteve de Palautordera. El Pardinyes va sortir fred i va encaixar un parcial de 8-4. Tot i els retocs defensius de l’equip, els lleidatans, poc inspirats en atac, van pagar molt cares les pèrdues de pilota, que es van convertir en contraatacs dels locals. Els dos conjunts van marxar a la mitja part amb un marcador de 16-12. 

A la represa, l’equip groc-i-negre va sortir més endollat i es va col·locar fins a quatre ocasions a un gol d’empatar el matx. Però la falta d’encert i les pèrdues de pilota van provocar que els de Raül Rivas anessin a remolc del seu rival sense ser capaços de capgirar el marcador. Finalment, el Sant Esteve de Palautordera va guanyar per 32-30. 

Per una altra banda, l’Handbol Pardinyes B va aconseguir l’ascens a Segona Catalana en una nova eliminatòria d’infart. Aquest és el segon ascens consecutiu del segon equip de l’entitat. D’aquesta manera, el Pardinyes B tanca una gran temporada on el seu objectiu era consolidar-se a la categoria. Els lleidatans van aconseguir la victòria al pavelló de Pardinyes davant del Súria per 27-25. 

El partit va ser molt igualat i amb diferències mínimes, però en aquest cas sempre favorables al conjunt lleidatà. Així es va arribar als instants finals del partit amb el Pardinyes dos gols per sobre. Aquesta diferencia era suficient per a remuntar el resultat del partit d’anada (30-29)i per tant els lleidatans van aconseguir un nou ascens de categoria.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -