Posted by : Lleida Sports Web martes, 7 de mayo de 2013

Els lleidatans van ser escombrats de la pista i van desaprofitar una bona oportunitat de situar-se en posicions de Lliga de Campions. El porter visitant Guillem Tabal va realitzar un gran partit amb aturades de mèrit
Imatge del partit davant del Reus Deportiu (Foto: Pam Queraltó)
L’ICG Software Lleida va caure amb contundència per 1-5 davant del Reus Deportiu en el partit que tacava la vint-i-sisena jornada de l’OK Lliga. El pavelló Onze de Setembre de la localitat lleidatana va viure un matx en un horari poc habitual pels amats de l’hoquei patins de la Terra Ferma. Tot i això, el rival i l’ocasió mereixien el suport de l’afició, que va emplenar una part del recinte. El Llista tenia l’oportunitat de tancar la jornada en posicions de Lliga de Campions, però el Reus no va donar opcions. Els tarragonins es van mostrar molt sòlids i van marxar al descans dos gols per sobre. A la represa, l’actuació estel•lar del porter visitant Guillem Tabal va acabar d’enfonsar als lleidatans, que van veure com el Reus mostrava una gran efectivitat de cara a porta.

El partit va començar molt mogut i amb ocasions per part dels dos equips. La pilota es va resistir a entrar dins de la porteria fins que el visitant Jordi Adroher va obrir la llauna després de rematar una bona passada al segon pal (0-1). A partir d’aquest moment, el Reus va controlar millor la pilota. Els atacs tarragonins van tindre més perill que els lleidatans. Tot i això, al Llista també li va faltar sort, ja que algun llançament es va estavellar al pal i altres van passar fregant la porteria defensa per Guillem Tabal. Al minut 13 de joc, Albert Casanovas va ficar el 0-2 amb un llançament magistral de penal. El Llista va posar-se les piles per reduir distàncies abans d’arribar al descans, però el resultat no es va moure.

A la represa, els lleidatans van sortir més endollat amb un Rodero que ho va intentar de lluny en diverses ocasions. El porter del Llista, Lluís Tomàs, també va tindre una actuació brillant i va salvar al seu equip d’una golejada major amb bones intervencions. El primer conjunt en arribar a les deu faltes va ser el Reus, però Tabal va tapar molt bé la falta directa executada per Lluís Rodero. En l’altre cantó, els tarragonins, amb poc feien molt mal. Al minut 34, Raül Marín va desviar un xut d’Albert Casanovas i va sorprendre a Tomàs, que no va poder fer res per evitar el 0-3. Poc després, el mateix protagonista del gol anterior va passar per darrere de la porteria lleidatana i va batre a Tomàs aixecant la pilota i introduint-la pel segon pal (0-4).

El tècnic local, Albert Folguera, va demanar temps mort, però el seu equip va encaixar el cinquè. Jordi Adroher va aprofitar una bona passada al segon pal per seguir augmentant les diferències al marcador (0-5). Amb poc més de sis minuts per finalitzar, Dani López va interrompré el correctiu tarragoní amb una bona maniobra de control i xut ràpid per marcar el gol de l’honor (1-5). Abans de finalitzar el matx, Trilla i Dani López van gaudir de dos penals per marcar però Trabal va estar immens sota els pals.

Derrota àmplia del Llista que trenca una ratxa de tres victòries consecutives i que deixa a l’equip setè, amb 40 punts a la taula classificatòria de l’OK Lliga. A falta de quatre jornades, és a dir, de dotze punts en joc, els d’Albert Folguera es troben a sis de l’onzè classificat, que privaria als lleidatans de jugar competició CERS la propera temporada. Aquesta setmana la competició domèstica descansa i el Llista tornarà el proper 18 de maig a la pista del Vendrell (20 hores).

Fitxa tècnica:

ICG SOFTWARE LLEIDA (1): Lluís Tomàs (P.), Carles Trilla, Marc Soler, Lluís Rodero , Emmanuel Necchi –cinc inicial- Joan Cañellas i Dani López (1).

REUS DEPORTIU (5): Guillem Tabal (P.), Joan Salvat, Albert Casanovas (1), Raül Marín (2), Jordi Adroher (2) –cinc inicial- Marc Ollé i Xavier Rubio. GOLS: 0-1, Adroher (min 9); 0-2, Casanovas (p.) (min 13); 0-3, Marín (min 34); 0-4, Marín (min 36); 0-5, Adroher (min 38); 1-5, López (min 44).

ÀRBITRES: Joaquín López Valera i Juan José Prades Martínez.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la vint-i-sisena jornada d’OK Lliga a l’Onze de Setembre de Lleida davant d’uns 500 espectadors.