Posted by : Lleida Sports Web domingo, 5 de mayo de 2013

El partit s'ha posat de cara dels blaus cap a la meitat, minut 28, de la primera part amb un gol de penal que transformava Xisco a l'esquerra del porter visitant Irureta (1-0). Des dels primers minuts hem pogut observar un Lleida Esportiu amb una bona disposició defensiva i anul·lant el joc creatiu del S.D. Eibar, tal com ja es va poder observar contra d'altres equips de nivell com l'Alavès i l'Athletic de Bilbao B. La possibilitat de crear joc en curt pel conjunt basc era mínima i a més a més, el gol de penal, pesava per als visitants.

Tot i això, a la segona part el conjunt guipuscoà ha sortit a per totes i al primer minut de la segona part ha posat les taules al marcador mitjançant un gol de Capa (1-1) que ha anat seguit per un d'Arruabarrena al minut 75 (1-2), en un període en que el Lleida intentava trobar el seu lloc després d'encaixar, tant aviat, el gol de l'empat. Un període dominat, en gran part, per l'empenta dels bascos que han sortit del vestidor amb les piles carregades i no han parat fins posar-se per davant al marcador, tot i que, amb una jugada de penal sobre el mateix Arruabarrena.

Cap al minut 87 de partit, el Lleida Esportiu s'ha trobat amb un penal, després que Arregui agafés de la samarreta a Jaime Mata clarament. El mateix Mata no ha pogut transformar el penal, pero el rebot, ha caigut sobre Roger Canadell a la banda esquerra i la seva centrada ha acabat entrant a la porteria gràcies a una bona rematada, mig d'esquena, de Miguel Ramos 2-2.

El Lleida Esportiu empata "in extremis" i, de moment, el Barakaldo perd per 1-0 a casa del Barakaldo, a trenta minuts pel final. Resultat que tornaria a posar el Lleida Esportiu a la zona de promoció.



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -