Posted by : Lleida Sports Web lunes, 20 de mayo de 2013


Toni Seligrat va assistir a la roda de premsa amb el cabell moll, d'haver passat per la dutxa.
Toni Seligrat va destacar a la roda de premsa que el Playoff "no era l'objectiu" però "fent les coses bé hem obtingut recompensa". L'entrenador valencià va destacar també el paper de l'afició. Dels més de 6000 lleidatans que van assistir ahir al Camp d'Esports per animar els blaus, a més a més de la premsa, i tots els qui ajuden l'entitat en el seu dia a dia.

Finalment ha explicat com s'ha viscut el partit de Logroño a la banqueta tot exposant que al partit amb la Reial Societat B va poder evitar que els jugadors tinguessin notícies del que estava passant a Barakaldo però, ahir, va ser impossible. Tots estaven informant-se i informant els companys del terreny de joc.

Tot seguit l'entrenador del Lleida va dir que "els Playoff no es poden entendre sense buscar l'éxit" tot destacant que el conjunt blau ha de tenir com a objectiu passar totes les eliminatòries.

Respecte dels rivals que poden tocar-li al Lleida avui, al sorteig dels Playoff, Seligrat va sincerar-se i va dir que no li agradaria que li toqués l'Huracan Valencia, per les dimensions del seu camp, pel fet que sigui de gespa artificial i per les dificultats que planteja jugar-lo a casa seua.

Per últim, Seligrat va brindar el triomf a Emili Vicente, tot dient que "sense la seva gestió hauria estat impossible". 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -