Posted by : Lleida Sports Web lunes, 20 de mayo de 2013

Els blaus s’imposen amb comoditat a l’Osasuna B i es beneficien de l’empat entre la SD Logronyès i el Barakaldo per accedir a la promoció d’ascens 9 anys després. Avui coneixeran el seu primer rival. 

Via Twitter @JorgeMiramon

Tarda de nervis i d'emocions al Camp d’Esports. El Lleida va superar per 3-1 l’Osasuna B i va aconseguir classificar-se per al play-off. Els lleidatans van dominar el partit des del principi. Els aficionats van vibrar amb el primer gol dels blaus, que va ser obra del visitant Ekhi en pròpia porta (1-0). Passada la mitja hora de joc, Jorge Galán va establir l'empat amb el qual es va arribar al descans (1-1). En la segona meitat, la tensió va pujar uns graus, no tant pel Lleida, que va encarrilar el partit amb gols de Mata i Molo (3-1), sinó pel resultat a Las Gaunas entre la SD Logronyès i el Barakaldo. Finalment, el partit a La Rioja va acabar en empat i l'afició lleidatà va envair la gespa del Camp d’Esports per celebrar amb els jugadors una merescuda classificació per disputar la promoció d'ascens a Segona A. 

Els dos conjunts es jugaven la vida en aquest partit per aconseguir objectius molt diferents. El Lleida va sortir amb el seu onze habitual, amb l'única variant d’Asier suplint a Pere Milla, que es va quedar a la banqueta. La baixa de Jorge Miramón la va cobrir Xisco Hernández, que va realitzar un molt bon partit. La primera acció de perill va ser a càrrec del Lleida en treure des del centre del camp amb una pilota a l'àrea que no va arribar a rematar cap jugador local. Abans d'arribar als primers 20 minuts de la primera part, una falta botada per Xisco va trobar el cap de Biel Medina, que va perllongar amb el cap obligant a Ekhi a posar la cama amb la mala sort de desviar la pilota cap a la seva pròpia porteria (0-1). Gol en pròpia porta que va fer embogir a la parròquia local. 
Ekhi fa el primer a la seva pròpia porteria.
L'Osasuna no va disposar de bones oportunitats, però l'única clara que va tenir al primer temps la va enviar al fons de la xarxa. Un servei de cantonada del filial navarrès va ser rematat per Unai al travesser i en la segona jugada, després del refús, Jorge Galán, que li té presa la mesura al Lleida amb 4 gols aquesta temporada, va rematar des del punt de penal per empatar el partit (1-1). 

Jorge Galán empatava el partit després d'una bona aturada de Pau Torres.

Sis minuts després, el gerro d'aigua freda pel gol rebut es va convertir en alegria per la notícia del gol que avançava a la SD Logronyès en el seu partit contra el Barakaldo. 
Aquest tweet feia embogir el Camp d'Esports
Abans d'arribar el descans, Mata va tenir una oportunitat molt clara. Una passada en profunditat el va deixar sol davant Cantero amb la pilota botant, i el seu intent de vaselina va acabar fregant el pal i tocant amb l'exterior de la xarxa. El partit va arribar al descans amb un 1-1 en l'electrònic. 

Jaime Mata feia el 2-1 ben aviat.
La segona meitat es va iniciar amb un gol matiner de Jaime Mata, el màxim golejador dels blaus. El davanter va controlar una passada en profunditat d'Imaz i, encara que una mica escorat, va definir d'allò més bé davant de la sortida de Cantero per posar el 2-1. Els ànims es van apagar al Camp d’Esports després de conèixer la notícia de l'empat del Barakaldo a La Rioja. 


Tots pensaven en el pitjor. L'equip va seguir jugant absent a aquest resultat i va crear bones ocasions de perill. Entrant als últims deu minuts de partit, una falta botada per Imaz va permetre a Molo sentenciar el partit amb el definitiu 3-1. El migcampista andalús va acomodar el seu cos per rematar de cap i la pilota va fer una paràbola impossible per a Cantero. 

Molo sentencia el partit amb una rematada magistral.
Amb el partit tancat, Twitter era l'eina més ràpida per anar mirant el resultat del Barakaldo, que anava més avançat en el temps que el partit del Lleida. L'àrbitre va afegir tres minuts de descompte, però ningú en la banqueta del Lleida es podia aguantar assegut. Els companys es deien uns als altres el resultat del Barakaldo. Per fi va arribar el gran moment. Encara amb el partit en joc, l'afició va començar a festejar. El Barakado havia empatat el seu partit i el Lleida estava classificat per a la promoció d’ascens. Era qüestió de temps que la gent saltés al camp. Amb el xiulet final, la gent va envair el Camp d’Esports per celebrar l'èxit amb els seus ídols. 


Amb aquest resultat, Osasuna B descendeix de categoria com a penúltim classificat amb 36 punts i el Lleida entra en la promoció d'ascens com a quart amb 66. Avui se celebrarà el sorteig de les eliminatòries (16:30). Huracan València, Cartagena o Leganés seran els possibles rivals del Lleida, que ara, sense tensió, intentarà gaudir d'aquest regal en forma de play-off.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -