Posted by : Lleida Sports Web domingo, 12 de mayo de 2013

El Lleida visita Zubieta per enfrontar-se al filial de la Reial Societat amb la necessitat de sumar per seguir amb opcions de jugar el ‘play-off’ d’ascens. Els blaus també necessiten una relliscada del Barakaldo 
Imatge del partit de la primera volta disputat añ Camp d'Esports (Foto: Lleida Esportiu)
Les instal·lacions de Zubieta seran aquest diumenge (18:00 h) l'escenari d'un dels partits més interessants de la trenta-setena jornada del Grup II de la Segona Divisió B. El nivell futbolístic deixarà pas a l'emoció pel que es juga el Lleida Esportiu. Avui comença la primera de les dues finals que li resten al conjunt de la Terra Ferma per intentar classificar-se per al ‘play-off’ d’ascens a Segona A. 

Els lleidatans venen de sumar un punt contra l’Eibar al Camp d’Esports. L'empat del Barakaldo a Tudela la passada jornada va deixar la classificació igual, però amb un partit menys per al Lleida. Per aquest motiu, i mancant una jornada per acabar quan finalitzi aquesta, el conjunt lleidatà necessita sumar, si és una victòria millor, i esperar una relliscada del Barakaldo per tornar a la quarta plaça. Si no es produeix cap relliscada dels bascos, els de Toni Seligrat tindrien que sumar per arribar amb opcions a l’última jornada de Lliga. En l'anada, disputada al Camp d’Esports de Lleida, el resultat va ser de 4-1 a favor del conjunt lleidatà. 

El conjunt dirigit per l’il•lustre exfutbolista Mehmed Kodro ja no es juga res en aquesta temporada. L'equip s'ha salvat abans del previst i continuarà un any més en la categoria de bronze. Sense objectius pels quals lluitar, l'única motivació de la Reial Societat B serà agradar al seu públic en el comiat de Zubieta aquesta campanya. Els deixebles de Kodro voldran brindar una victòria a la seva afició. Els donostiarres arriben després d'encadenar cinc jornades sense perdre. I d'aquestes cinc partis, només en l'últim han rebut un gol. En els dos últims compromisos jugats a Zubieta, la Real ha tret quatre punts donant una bona imatge. 

Al Lleida, en canvi, li va la vida en el partit després de la derrota contra el Noja i l’empat aconseguit al Camp d’Esports davant de l’Eibar. L’expedició lleidatana es va desplaçar a terres donostiarres divendres, en una idea de la directiva per fer pinya i estar més concentrats davant de la importància del partit. L’empat també serviria als de Toni Seligrat per tornar a la quarta plaça si perd el Barakaldo a casa davant de l’Izarra, ja que els lleidatans tenen el average a favor. 

L’equip no estarà sol avui a Zubieta, ja que un autocar d’aficionats blaus s’ha desplaçat per animar a l’equip i fer-los més forts. El partit es disputarà avui a partir de les 18 hores.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -