Posted by : Lleida Sports Web lunes, 15 de abril de 2013

Els lleidatans s’imposen per 0-3 al CV Mataró,  a domicili. El partit va començar amb una hora i tres quarts de retard, tot i això, no va afectar a la concentració dels lleidatans.



HANDBOL / Tot i ser ja campions de Catalunya i haver aconseguit la classificació per a la Fase d’Ascens el Balàfia Volei Lleida va refermar el seu liderat de la Lliga 1a Divisió Catalana Sènior Masculina imposant-se amb claredat a la pista del CV Mataró per 0-3. 

Els lleidatans van plantejar un partit molt seriós i van demostrar la seva ambició per aconseguir la victòria, tot i tenir a la butxaca el títol de campió de Catalunya i el passi per jugar la Fase d’Ascens, que es disputarà del 10 al 12 de maig en una seu que encara està per determinar (es farà públic dimarts 16 d’abril). 

Tot i que el partit va començar amb més d’una hora i tres quarts de retard (a les 21.45 hores quan s’havia de jugar a les 20.00 hores) els lleidatans van sortir molt concentrats a la pista. El Mataró no estava disposat a regalar fàcilment la victòria i així ho demostren els parcials, que en gairebé tots els sets van ser molt ajustats (22-25, 17-25 i 21-25). 

Mario Martínez va aprofitar el partit per preparar l’equip per a la Fase d’Ascens i va donar entrada a jugadors no tan habituals en les rotacions de la temporada, que van demostrar que estan al 100% i van assolir un nivell de joc francament bo. El Balàfia Volei Lleida rep la propera jornada la visita del CV Olot al pavelló Olímpics de Lleida a les 20.00 hores de la tarda.


CV Mataró (0): Sicilia, Rangel, Vallés, Hernando, Marine, Patrón, Tomaselli, Gumbau, Nevado, Serven. Entrenador: Espinosa. 

Balàfia Volei Lleida (3): Jordi Martínez, Eduard Garcia, Ramon González, Juan Campillos, David Soliva, Raúl Hileno, Héctor Miarnau, Ángel Martín, Josep Baró, Pau Banda, Salva Roigé. Entrenador: Mario Martínez 

Parcials: 22-25, 17-25 i 21-25

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -