Posted by : Lleida Sports Web sábado, 13 de abril de 2013

El conjunt blau empata davant del Real Unión gràcies a un penal polèmic transformat per Xisco al minut 94. Miramón i Mata es retiren lesionats i són dubte per al pròxim partit 
Imatge del partit entre el Real Unión i el Lleida Esportiu (Foto: Fernando Lozano)
El Real Unión i el Lleida Esportiu van signar un empat al Stadium Gal d’Irún després de que Xisco transformés un dubtós penal al minut 94. El conjunts basc va jugar millor i va merèixer la victòria, però la sort va somriure al Lleida, que segueix sense perdre en aquesta segona volta. La primera meitat va acabar amb empat a zero, però el Lleida va perdre a Miramón per lesió. A la represa, el conjunt lleidatà va perdre a Mata i va baixar dràsticament el seu joc. D'això se’n va aprofitar el conjunt guipuscoà, que es va avançar per mitjà de Lambarri (1-0). Al temps afegit, Xisco va donar un punt als de Toni Seligrat que pot ser molt important a final de temporada. 

El partit va començar amb una sorpresa majúscula en l'onze titular del Lleida Esportiu. Davant de les baixes de Molo i Biel Medina, el tècnic, Toni Seligrat, es va decantar per posar al davanter Asier Eizaguirre de central al costat de Mario Fuentes. Des dels primers minuts, el Real Unió va demostrar que és un equip que té bon toc de pilota. Amb un futbol alegre, els guipuscoans van tindre la primera ocasió del partit amb un xut centrat d'Angulo que va aturar bé Pau Torres. El Lleida també volia anar a per el partit i va tindre algun acostament perillós a l'àrea rival. Al minut 15, un centre de Pau Bosch, a l’esquena de la defensa local, va deixar a Jaime Mata en una bona posició per marcar, però el seu control no va ser precís i no va poder rematar amb comoditat. 

Al minut 25, el Lleida va tindre la seva millor oportunitat després d'una falta botada per Miramón al primer pal que va perllongar Asier al segon i que va rematar Imaz sense fortuna tirant-se al terra. Quatre minuts després, Miramón va notar una punxada en la seva cama esquerra i per precaució es va retirar i va deixar el seu lloc a Xisco Hernández. Abans d'arribar al descans i després d'alguns xuts llunyans per part dels dos equips, el Real Unión va disposar de la seva millor oportunitat. Un servei de cantonada va rebotar en l'esquena d'un defensor del Lleida i quan la pilota es disposava a entrar, Pau Torres va treure la mà per allunyar el perill. Així es va arribar al descans, amb el marcador de 0-0

A la represa, Jaime Mata va demanar les assistències mèdiques per problemes físics i Toni Seligrat es va veure obligat a realitzar el seu segon canvi. Artur Gòdia va entrar pel davanter madrileny i el Lleida va canviar el seu esquema a un 4-4-2 sense una referència ofensiva clara. Amb els canvis obligats el Lleida va baixar molt el seu joc i es va dedicar a defensar l'empat, provar xuts llunyans i buscar jugades a pilota parada. Al minut 62, un servei de cantonada desviat per Mario Fuentes va acabar als peus de Kijera que va rematar amb potència i Gòdia va desviar de nou a córner. Dos minuts després, mateixa jugada. Pilota aèria desviada per Mario Fuentes i xut potent de Kijera que, aquesta vegada, es va trobar amb els punys de Pau Torres, que va desviar la trajectòria de la pilota.

El tècnic local Imanol Idiakez va treure al terreny de joc a Lambarri i el davanter va revolucionar el partit. Un centre des de l'esquerra va ser rematat per l'ariet del conjunt guipuscoà i Asier va rebutjar amb l'esquena i va desviar a servei de cantonada. En la segona oportunitat de Lambarri, el davanter no va perdonar. El lateral esquerre local Kijera, un dels millors del partit, es va marxar amb facilitat de Cacho, va arribar a línia de fons i el seu centre ho va rematar Lambarri des del punt del penal al fons de la xarxa (1-0). 

El Lleida, per darrere en l'electrònic, va avançar les seves files i es va posar a buscar l'empat. Asier es va situar com a davanter centre i Álex Colorado va entrar per donar més toc al seu equip. Malgrat això, les ocasions dels lleidatans no van arribar. Amb quatre d'afegit, el Lleida va començar a penjar pilotes a l'olla sense sort. En el 92, un control orientat de Xisco dins de l'àrea va desencadenar la polèmica. La pilota va tocar a les mans d'un defensor del Real Unió, que les tenia pegades al cos, i l'àrbitre principal va decretar el punt fatídic. Xisco va ser l'encarregat de transformar la pena màxima i de restablir la igualtat en el marcador (1-1). Amb el poc temps que restava, el marcador no es va moure més. 

Amb aquest empat, el Lleida segueix quart amb 56 punts, a l'espera del resultat de demà del Barakaldo i de l'Amorebieta. Amb aquest resultat, el Lleida suma 14 partits invicte i iguala dues ratxes històriques que daten de la temporada 92-93 i 53-54. En la propera jornada, els lleidatans rebran el Teruel al Camp d’Esports. 

Fitxa tècnica: 

REAL UNIÓN CLUB (1): Villanueva, Samuel Piette (Lambarri, Min. 67), Toño Vázquez, Javier Herreros, Kijera, Moscardó, Valín, Álex Albístegui, Chupe (Jesús, Min. 88), Juan Domínguez (Gabaraín, Min. 81) i Angulo. 

LLEIDA ESPORTIU (1): Pau Torres, Álex Cacho, Mario Fuentes, Asier Eizaguirre, Carlos Barreda, Pau Bosch, Miki Massana (Álex Colorado, Min. 75), Miramón (Xisco, Min. 28), Jesús Imaz, Pere Milla i Jaime Mata (Artur Gòdia, Min. 47). 

MARCADOR: 1-0, Min. 73: Labarri; 1-1, Min. 94: Xisco (penal). 

ÀRBITRE: Miguel Sánchez-Seco Otero (col•legi madrileny). Va amonestar als locals Valín (Min. 40), Moscardó (Min. 93), Kijera (Min. 93), Vázquez (Min. 94), Villanueva (Min. 94) i als visitants Fuentes (Min. 22), Asier (Min. 36), Massana (Min. 45) i Imaz (Min. 90). L’àrbitre va expulsar al tècnic local Idiakez por protestar de manera ostensible la decisió del penal. Una vegada finalitzat el partit va ser amonestat amb groga el local Iker Gabaraín. 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la jornada 33 del Grupo II de Segona Divisió B al Stadium Gal d’Irún davant d’un 1.000 espectadors.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -