Posted by : Marc Retamero Castelló jueves, 28 de marzo de 2013

El primer equip del Força Lleida ha perdut aquesta tarda el partit d'entrenament que l'ha enfrontat al Palma Air Europa de l'Adecco Plata. Els balears, molt més motivats, han estat superiors en un matx en què l'únic important era mantenir la forma física en una setmana sense competició. S'han disputat quatre quarts independents, reiniciant-se el marcador en cadascún d'ells. El còmput global ha estat un clar 65-79 favorable als visitants.

Johnson, en imatge d'arxiu, ha estat el màxim anotador lleidatà (Foto: Laila Elka)
Dominic Calegari i Juampi Sutina no han participat en el partit per tal de no recaure de les seves respectives lesions. Sí han tingut l'oportunitat de jugar amb el primer equip lleidatà, en canvi, els júniors que habitualment completen els entrenaments de Joaquín Prado: Gerard Sevillano, Jaume Vallés, Marc Rubín de Celis i Roger Lliteras. 

La manca d'intensitat del conjunt negre, amb constants badades defensives, i el gran encert exterior dels foranis ha marcat un encontre que no ha evidenciat la diferència de categoría entre els contrincants. Un tercer parcial nefast del Força Lleida, finalitzat amb el resultat de 12-30, ha decantat la balança. Els altres han estat més igualats, tot i que sempre amb els balears més concentrats: 18-22, 20-13 i 13-14. Aquest darrer, no obstant, se l'haurien pogut endur els locals si un tir sobre la botzina de James Johnson hagués traspassat l'anella. Els integrants de la plantilla tenen ara tres dies festius i tornaran a la feina el proper dilluns per començar a preparar el trascendental partit que han de disputar a Ourense.

FORÇA LLEIDA: Johnson (15), Rodríguez (4), Pino (11), Oriola (8), Mangano (6) -cinc inicial- Bandoumel (6), Simeón (2), Feliu (13), Lliteras (0), Rubín De Celis (0), Sevillano (0), Vallés (0).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -