Posted by : Lleida Sports Web jueves, 28 de marzo de 2013


Rafael Izquierdo y Carlota Molina s’han proclamat aquest matí campions de la XXXIV edició del Torneig de Setmana Santa-XIII Trofeu Albert Costa. 


Els guanyadors del Torneig Albert Costa.

Les instal·lacions del Club Tennis Urgell han estat protagonistes d’una competició d’un gran nivell i els aficionats al món del tennis no s’ho han volgut perdre. D’aquesta manera, les grades del club lleidatà han fregat el ple absolut. En unes finals amb un observador de luxe, el propi Albert Costa, tan el partit Izquierdo- Vedri com el Molina-Arias han durat més de dues hores, deixant clar el nivell i les ganes de tots el jugadors per endur-se un trofeu que està considerat com el Campionat d’Espanya en categoria sots 13. 

A la pista número 1 s’ha viscut una autèntica batalla entre el cap de sèrie número 6, Rafael Izquierdo, que ve de derrotar el botxí del lleidatà Alejandro Serret, i el número 7, Alejandro Vedri. El gallec Izquierdo ha estat el primer en agafar avantatja al marcador, no obstant el seu rival valencià s’ha recuperat fins a posar un 4-3 que pot feia preveure el que passaria després. Izquierdo, amb unes maneres dignes d’un gran tennista, ja no ha cedit cap més joc fins fer-se amb el primer set per 6-3. Vedri va aprendre la lliçó deixant provar el seu contrincant de la seva pròpia medicina. Així, Alejandro Vedri, animat pel seu entrenador, posava l’empat a 1 sets. A l’hora de la veritat, Alejandro Izquierdo va aprofitar la seva millor forma física posant ràpidament un 4-1 que poques opcions deixava ja a un Verdi que notava com despertava d’un gran somni. Amb el 6-3, el gallec va celebrar el seu triomf i, com mana la llei, va felicitar un gran rival com Alejandro Vedri. 

A la pista número 2 pocs eren els que apostaven per un triomf de la canària Carlota Molina. No per qüestionar la seva qualitat, si no perquè davant es trobava tota una campiona d’Europa i d’Espanya com és Paula Arias. La jugadora d’Àvila recordarà sempre Lleida, donat que ha jugat tres vegades el Trofeu Albert Costa i mai ha aconseguit guanyar-lo, aspecte que li recordava personalment el propi guanyador del Roland Garros, que tampoc va poder fer-se amb el títol del Torneig de Setmana Santa. Carlota Molina va començar amb una mentalitat forta i un joc agressiu. 

El resultat per la canària sempre va ser favorable en aquest primer set fins guanyar-lo per un clar 3-6. Arias no s’acabava de trobar a la pista, les seves pujades a la xarxa no donaven els seus fruits i les coses li semblaven més difícil del que està acostumada. No obstant, en un excel·lent segon set per dues bandes es va arribar al tie break. Abans, la jugadora castellana ja havia alçat dos vegades els punts de partit de la seva rival. Però avui ha estat el dia de Carlota Molina, que ha rematat la seva bona tasca amb un (7-6) 4-7. 

El regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; el president del Club Tennis Urgell, Màxim Miranda i l’ex tennista Albert Costa van ser els encarregats de donar els trofeus als guardonats i de dirigir unes paraules a la grada del club de la capital del Segrià.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -