Posted by : Lleida Sports Web jueves, 28 de marzo de 2013

El Lleida Esportiu guanya en uns dels camps més complicats de la competició gràcies a un gol de Cacho. Els de Toni Seligrat es troben empatats a punts amb l’Amorebieta, quart classificat

Imatge de l'inici del partit a Lasesarre (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu ha sumat una victòria molt importants, després de guanyar el Barakando per 0-1 a Lasesarre. S'enfrontaven dos equips separats només per un punt a la classificació. D'una banda, el conjunt basc, cinquè classificat amb 50 punts, es disposava a situar-se en zona de promoció d'ascens i seguir augmentant el seu registre de 15 jornades sense conèixer la derrota. Per l'altre, el Lleida, sisè amb 49 punts, visitava un dels camps més complicats sabent que la plantilla es troba en el millor moment de forma de la temporada. Així ho va demostrar. Després d’una primera part sense encert, Cacho va obrir la llauna al minut 57 i el lleidatans van poder refusar tot el perill provinent del Barakaldo 

En els primers minuts es va notar el que es jugaven els dos equips. Les aproximacions eren escasses i el respecte entre els dos rivals era total. Al minut 8, el local Ariño va avisar del perill del Barakaldo amb un llançament ponent des de fora de l'àrea que es va trobar amb la fusta. La resposta del Lleida no va trigar a arribar i Mata, que va rebre una passada en llarg de Milla, va voler batre a René amb una vaselina que es va quedar curta i va beneficiar al meta local. El Lleida va replegar una mica les seues línies i va esperar el Barakando. 

Sense poder triangular amb facilitat, el conjunt lleidatà va buscar la pilotada llarga a Mata i contracops ràpids. En un contracop, Mata va cedir a Miramón, que es va internar a l'àrea petita, però la seva passada no va trobar la bota de Milla de miracle. Malgrat no tenir el domini del joc, els Lleida es van mostrar molt atrevit. Passada la mitja hora, el Lleida va tenir la millor opció del primer temps. Una passada en profunditat va deixar a Miramón sol davant de René, però el seu xut el va poder aturar el porter local en dos temps sobre la mateixa línia de gol. A partir d'aquí, el partit es va igualar al mig del camp i es va arribar al descans sense oportunitats clares. 

La segona part es va iniciar igual que la primera. Unai Medina i Ariñó, amb xuts des de lluny, van provar de sorprendre a Pau Torres. En una de les primeres ofensives dels lleidatans en el segon temps va venir el gol. El Lleida va provocar servei de cantonada i en el llançament del mateix, Álex Cacho va sorprendre a propis i estranys rematant amb encert per inaugurar el marcador (0-1). El defensa va estrenar el seu caseller de gols aquesta temporada. 

A partir d'aquest moment, el Barakaldo es va bolcar en busca de l'empat. Ho va tenir el local Camino en les seves botes però es va trobar amb el pal. Tyronne va fer la jugada, però el seu company no va saber fer el més fàcil. La pressió de veure com el Lleida anava per davant en l’electrònic va causar que el Barakaldo cometés moltes impressions. Arribant al minut 65, Izurza va fallar un control davant de Pau Torres i el barceloní va poder arribar a la pilota. A partir del minut 80, el Lleida va poder matar el partit a força de contres que no van trobar destinatari.

En el temps afegit, el Barakaldo va començar a enviar pilotes a la desesperada a l'àrea rival, però la defensa del Lleida es va mostrar molt segura. Al final, els tres punts van viatjar a terres lleidatanes. 

Amb aquesta victòria, el Lleida supera el Barakaldo en la classificació i es col•loca cinquè amb 52 punts, els mateixos que l'Amorebieta, que juga dissabte contra el Deportivo Alavés. A més, els catalans guanyen l’average al conjunt basc. La pròxima jornada el Lleida rebrà al Camp d’Esports (17:00 h) el líder de la competició, el Deportivo Alavés. 

Fitxa tècnica 

BARAKALDO CF (0): René, Unai Medina (Eneko Rubio, Min. 88), Mikel Méndez, Joseba Ariño, Ibón Diez, Garrido, Pedro Izurza, Imanol Aguiar, Tyronne, Gorka Eraña (Imanol Mentxaka, Min. 66) i David Camino (Javier Cachorro, Min. 77). 

LLEIDA ESPORTIU (1): Pau Torres, Álex Cacho, Mario Fuentes, Biel Medina (Miki Massana, Min. 83), Carlos Barreda, Pau Bosch, Molo, Miramón, Jesús Imaz (Álex Colorado, Min. 88), Pere Milla (Xisco Hernández, Min. 68) i Jaime Mata. 

MARCADOR: 0-1, Min. 57: Álex Cacho. 

ÀRBITRE: José Luís Corral García (Col•legi gallec). Va amonestar als locals Ibón Diez (Min. 43), Unai Medina (Min. 85) i Garrido (Min. 89) i als visitants Medina (Min. 63), Pau Bosch (Min. 77), Xisco (Min. 87) i Pau Torres (Min. 89). 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la jornada 31 del Grupo II de Segunda División B a Lasesarre davant d’uns 1.500 espectadores.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -