Posted by : Lleida Sports Web domingo, 24 de marzo de 2013

Els lleidatans van superar el tercer classificat, el CV Sant Boi, a domicili per 1-3 en un dels millors partits de la temporada.

Via: Balàfia Volei Lleida

El Balàfia Volei Lleida va aconseguir aquest dissabte la classificació matemàtica per a la Fase d’Ascens a la Primera Nacional, que es celebrarà el segon cap de setmana de maig, en una seu encara per determinar. Els lleidatans van superar un dels rivals més difícils de la categoria, el tercer classificat, el CV Sant Boi, al pavelló de la Parellada, per 1-3.

El Balàfia va començar amb mal peu, tot perdent el primer set per un ajustat 27-25 després de realitzar un joc no gaire sòlid, fruit dels nervis i la pressió afegida que va suposar el públic local, que va omplir el pavelló.

Tot i així, el Balàfia Volei Lleida va saber refer-se d’aquest cop dur, ja que per primera vegada a la temporada havia de remuntar un marcador advers i, a més, contra un rival que no anava a posar les coses fàcils, ja que el Sant Boi també es jugava bona part de les seves aspiracions a estar a la Fase d’Ascens en aquest partit. Els lleidatans van realitzar un dels millors sets de la temporada i van desplegar un joc que va fregar la perfecció, amb un Jordi Martínez pletòric que va repartir el joc d’una amb molt criteri entre els seus companys i va acabar marcant el que succeiria en la resta del partit.

I així va continuar el tercer i el quart set, amb certs moments amb avantatges aclaparadores al marcador, i amb diferents canvis que els entrenadors lleidatans van poder fer en diferents fases del partit. Des del col·locador suplent, Miarnau, fins a l’aportació amb un gran joc tant per les puntes, amb Baró i González per quatre i Roigé i Hileno d’oposats (es van alternar en diferents sets), com pel centre, amb Banda, Soliva, Martín i Campillos, que van dominar el bloqueig i l’atac. També cal destacar l’aportació en defensa i recepció del lliure García

La propera jornada es disputarà al pavelló Olímpics de Lleida el 6 d’abril, després de Setmana Santa. El  Balàfia Volei Lleida rebrà la visita del segon classificat, el CV Prat, únic rival que ha aconseguit derrotar els lleidatans. Estarà en joc el títol de Campió de Catalunya de la Primera Divisió Sènior Masculina.

CV Sant Boi (1): Nieto, Tamayo, Duran, De Oliveira, Alloza, Mirada, Roy, Paniagua, Calvo, Lozano, Artero i Martínez. Entrenador: Fernández.

Balàfia Volei Lleida (3): Martínez, Banda, Soliva, Roigé, Martín, González, Baró, Miarnau, Hileno, Campillos i García . Entrenadors: Mario Martínez i Sergio Ortega

Parcials: 27-25, 19-25, 15-25, 18-25