Posted by : Lleida Sports Web domingo, 24 de marzo de 2013

El tenista del Club Tennis Lleida ha batut el gallec Luis Fernández per un doble 6-1. Alejandro Serret serà l'únic lleidatà present als quarts de final del trofeu estatal sots 13.

Alejandro Serret a la segona jornada del Trofeu Albert Costa (Club Tennis Urgell)

El lleidatà Alejandro Serret ha batut, a la segona jornada del Trofeu Albert Costa, al gallec Luis Fernández, cap de sèrie número vuit de la competició, per un doble 6-1. La contundent victòria deixa Serret com a únic lleidatà a l'antepenúltima fase del campionat. 

La resta de participants lleidatans no han tingut la mateixa sort que Serret. Mireia Pérez, del Sícoris Club, no ha pogut fer front a la madrilenya María Benito i ha caigut per un doble 6-0. Marc Pascual, del Club Natació Lleida ha tingut més opcions i fins i tot ha guanyat un set a Albert Colàs. Tot i això, ha acabat cedint davant el seu rival per 5-7, 6-2 i 7-5.
Ares Teixidó, del Club Tennis Lleida, ha igualat el partit al segon set davant la barcelonina Mar Burjats, tot i això, no ha pogut fer res per evitar la derrota. (6-4, 2-6 i 6-0).

La segona jornada del Trofeu Albert Costa, que s'ha disputat a les instal·lacions del Club Tennis Urgell sota un clima perfecte ha acollit més d'un centenar d'aficionats atrets pel debut de la cap de sèrie número 1, Paula Arias. La campiona d'Espanya i d'Europa sots 13 ha demostrat a la pista central del CT Urgell les seves condicions tot desplegant un tennis eficaç que li ha permès guanyar amb superioritat a una rival potent com és la barcelonina Anna Giraldi.

Els quarts de final arrencaran demà a partir de les 10.00 hores del matí al Club Tennis Urgell.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -