Posted by : Lleida Sports Web domingo, 24 de marzo de 2013

Les blaves s’imposen al Molins de Rei, en un partit intranscendent al estar ja classificades per la Final a Quatre. La propera jornada les lleidatanes podrien deixar gairebé sentenciat el títol de la Lliga Catalana
Imatge d'un llançament d'Emma Precup durant un partit d'aquesta temporada (Foto: Facebook Associació Lleidatana)
L’Associació Lleidatana es va imposar per 30-25 davant el Molins de Rei en la vint-i-tresena jornada de la Lliga Catalana sènior femenina d'handbol. El partit va enfrontar el líder de la competició, l'Associació Lleidatana, amb el quart classificat, el C.E. Molins de Rei. Els dos conjunts afrontaven el partit amb dos objectius diferents, tot i que enfocats en una mateixa línia. Per una banda, l'equip entrenat pel tècnic croat Miroslav Vujasinovic, arribava matemàticament classificat per la Final a Quatre que tindrà lloc els dies 27 i 28 d'abril. D’altra banda, les molinenques apuren les seues opcions per classificar-se, doncs ara mateix es troben immerses en una lluita amb altres dos equips com són el BM La Roca i l'Handbol Gavà.

L'inici del matx va ser dubitatiu per ambdues esquadres i la igualtat va marcar els primers minuts de joc (4 a 4 al minut 10). A partir d'aquest moment, un lleugera efectivitat superior de les blaves va fer que es comencessin a assolir els primers avantatges. Però la bona labor de les jugadores entrenades per Isa Rabasa no va permetre que aquestes diferències superessin els 2-3 gols. Només unes petites imprecisions van fer que l'Associació assolís un petit avantatge de cinc gols però que ràpidament va ser reduït per les jugadores visitants per arribar al final de la primera meitat amb un ajustat 14 a 11.

La segona part va començar igual que el tram final de la primera. Es van mantenir les diferències al marcador tot i que l'Associació va estar castigada contínuament amb exclusions de les seves jugadores (fins a 7 durant el partit per 3 de les barcelonines). A partir del minut 20 de la segona part, les blaves, de la mà d'unes efectives Emma, Irina i sobretot Natàlia, van començar a agafar un avantatge important al marcador (28 a 22 al minut 55), que ja va resultar definitiu.

Bon partit de l'Associació que fa que les lleidatanes continuïn comandant la classificació. El proper partit serà el gran derbi entre el primer i el segon classificat, Associació i Granollers, respectivament. Aquest partit deixarà gairebé sentenciat el campió de la Lliga regular.

Fitxa tècnica:

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (30): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (3), Aissara Dieng, Imma Soto (4), Rocío Ruiz, Irina Pop (8), Montse Escala, Judit Rovira, Emma Precup (9), Corina Precup, Adela Stanescu, Lucia Pasamán, Natàlia Caldés (6) i Jenny García (p.s.).

C.E. MOLINS DE REI (25): Lorena Reina (p.), Jennifer Navarro (4), Laura Baraldes (1), Maria Solsona, Sandra Baño (3), Gemma Rebula (2), Anna Llopart, Clara Marqués (1), Aurora Bernabé, Lourdes Rubí, Judith Toro (9), Laia Bermúdez (4), Marta Bermejo i Natalia Arús (1).

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 1-1, 4-4, 7-6, 10-8, 11-9, 14-11, 16-13, 19-16, 22-19, 25-20, 28-22, 30-25.

ÀRBITRES: Marcet i Sabaté.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la vint-i-tresena jornada de la Lliga Catalana sènior femenina al Pavelló Municipal de Pardinyes davant d’uns 150 espectadors.