Posted by : Lleida Sports Web viernes, 14 de septiembre de 2012


Aquest diumenge 9 de setembre s’ha celebrat amb un gran èxit de participació la III Travessia al Pantà de Sant Llorenç, organitzada pel Club Esportiu Natació Balaguer, essent la única travessia que es realitza a les terres de Lleida. 

Amb més de 200 inscrits, nedadors i nedadores de diversos clubs de Catalunya (Tàrraco, Terrassa, Sabadell, Calella, Catalunya, Vic Mediterrani, Vallirana, entre d’altres) i gran nombre de participants de clubs de les terres de Lleida ( CEN Balaguer, CN Cervera, CN Lleida, EKKE, CN Tàrrega, CN Almenar) es van aplegar al Pantà per la disputa de les tres proves establertes, 250, 1.000 i la de 3.200 metres.

A la travessia gran puntuable pel Circuit Català de Travessies el guanyador absolut fou Cesar G-Espresati Fortes, del CN Tàrraco que es va imposar amb un temps de 45’34’’, seguit de Sergi Estor del CN Lleida. A la categoria femenina la guanyadora va ser la nedadora local Anna Auberni, del CEN Balaguer amb un temps de 47’05”, seguida de la nedadora Anna Diago del Mediterrani. 

Pel que fa a la travessia mitjana, els guanyador han estat Jordi Creus Casas del CN Sabadell i Helena Ferrer Sánchez del CN Vallirana.

De la travessia petita es destacà la participació de nedadors amb discapacitats físiques on el guanyador va ser David Bach del CEN Balaguer.

La resta de podis locals del CEN Balaguer foren per Imma Torné i Fina Gallego primera i tercera en categoria Màster C, en categoria Infantil Nil Profitós i Pere Barbosa segon i tercer respectivament. Ramatoulaye Balde i Aurembiaix Pifarré, segona i tercera, respectivament, en categoria babies femení i  Marc Suñé segon en categoria babies masculí, David Perez cinquè i Nil Viola setè.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -