Posted by : Lleida Sports Web sábado, 1 de septiembre de 2012

El Lleida Esportiu no apujarà l’IVA

El club mantindrà els preus dels seus productes i serveis per afavorir al soci.

El Lleida Esportiu ha decidit assumir l’augment de l’IVA, que entra en vigor a partir d’avui dia 1 de setembre, en els diferents productes i serveis de l’entitat. L’àrea econòmica del club reestructurarà el pressupost del club per fer-se càrrec d’aquesta despesa. Amb aquesta mesura, l’objectiu del Lleida Esportiu és “recolzar al soci davant aquesta pujada tant important”, ha admès Albert Jover, responsable de l’àrea econòmica. 
Amb aquesta decisió el preu dels abonaments per aquesta temporada queden congelats, així com també, els dels productes del bar. Pel que fa a les entrades que s’adquireixen els dies de partit els dirigents del Lleida Esportiu han acordat mantenir el preu. 

En l’adquisició dels productes oficials de l’entitat, com samarretes i bufandes, tampoc patiran, de cara a l’aficionat, l’increment de l’IVA, així comtampoc ho notaran els packs de roba de la base i l’escola. 

Per últim, la quota que han de pagar els membres de la Base i l’Escola del Lleida Esportiu tampoc notaran un augment en el seu preu final. El responsable de l’àrea econòmica, Albert Jover, considera que “en l’actual conjuntura no podem fer pagar aquest augment a la gent que, d’una manera o una altra, ens dóna suport dia a dia”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -