Posted by : Lleida Sports Web lunes, 24 de septiembre de 2012

El jugador prové del CP Calafell i ja va jugar amb el Llista la temporada 2006/2007 a la màxima categoria de l’hoquei nacional. El barceloní va disputar uns minuts de prova al darrer amistós dels lleidatans 
Imatge de Dani López amb la samarreta del Calafell
L’ICG Software Lleida ha tancat la plantilla amb el fitxatge de Dani López. El jugador, que prové del CP Calafell complirà la seva quarta temporada a l’OK Lliga. López, de 27 anys i nascut a Igualada, ha agradat a l’entrenador del primer equip del Llista, Albert Folguera, que també recuperarà a David Busquets per afrontar els últims 15 dies de preparació abans de l’inici de la competició. 

La nova incorporació del conjunt lleidatà va assolir un gran nivell de joc a l’equip Júnior del Futbol Club Barcelona. La temporada 2005/2006 va arribar a l’OK Lliga de la mà de l’Igualada HC. La temporada següent va passar pel Lleida Llista Blava, quan l’equip militava a la màxima categoria. L’any 2007 va fer les maletes per anar al CP Vilafranca. 

Finalment, la campanya 2008/2009 va marxar al Calafell. Amb el conjunt tarragoní va viure tres ascensos. López , el primer any, va contribuir a pujar a l’equip a Primera Divisió, categoria anterior a l’OK Lliga. El següent curs, el Calafell es va poder mantenir i, la temporada 2010/2011 va ser gloriosa. El conjunt del Baix Penedès va guanyar la Copa Príncipe i López va ser el millor jugador del torneig. Per arrodonir la campanya el Calafell va ascendir a l’OK Lliga. Aquesta última temporada, a la màxima competició, el conjunt tarragoní es va poder salvar. 

Des del club consideren que aquesta incorporació ha sigut possible gràcies a l’acord de patrocini que va firmar l’entitat dijous passat. L’entrenador del primer equip, Albert Folguera, destaca la corpulència i l’experiència del jugador. López, ja va jugar uns minuts a l’últim partit de pretemporada dels lleidatans a la pista del Calafell, on va poder fer un gol. A aquesta incorporació se li sumarà, possiblement demà, una nova alta a la plantilla. David Busquets participarà en un entrenament després d’haver superat els seus problemes gàstrics, que l’han mantingut tota la pretemporada fora del parquet.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -