Posted by : Lleida Sports Web jueves, 16 de agosto de 2012

Lleida s’ha bolcat aquesta tarda per rebre l’esportista lleidatà Saül Craviotto, medalla de plata en la prova K-1 200 i abanderat de la representació espanyola als Jocs Olímpics de Londres en la cerimònia de cloenda, i l’atleta Abdelaziz Merzougui, que va debutar en uns Jocs participant en la prova dels 3.000 metres obstacles. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de diversos membres de la Corporació Municipal, familiars, amics i companys han recolzat als dos esportistes i Ros, ha confirmat que el nou centre de piragüisme a Lleida portarà el nom de Saül Craviotto. 

“Les noves instal·lacions del Centre de Piragüistes de Lleida, les obres de les quals s’iniciaran durant el mes de setembre, portaran el nom de Saül Craviotto”, ha explicar Ros. El paer en cap ha agraït l’esportista “tot el que fa per Lleida”. En aquest sentit, Ros ha destacat que “en Craviotto és, a més a més d’un gran esportista, una gran persona, que sempre ha tingut una forta vinculació amb la seva ciutat”. 

Per la seva banda, Saül Craviotto ha explicat que “és tot un honor i un gran orgull que les instal•lacions portin el meu nom, tot i que el més important és que es facin i en puguin gaudir tots els nens i nenes de Lleida”. “És el millor regal que m’han fet mai” ha afegit l’esportista. 

Les noves instal·lacions de piragüisme seran, a més, la seu de la Federació Catalana i dels clubs de la ciutat. S’ha de recordar que la seu de la Federació de Piragüisme és l’única que sempre ha estat ubicada a Lleida. 

En una breu intervenció, Abdelaziz Merzougui ha destacat que “estic molt orgullós de poder participar en uns Jocs Olímpics”. A més, la joventut de l’atleta, 21 anys, fan mirar amb optimisme cap al futur “sóc molt jove i espero que pugui estar en molts Jocs més”. 

Craviotto ja compta amb dues medalles olímpiques, després que a Pequín 2008 va ser medalla d’or en la prova K-2 500 amb el seu company d’embarcació Carlos Pérez ‘Perucho’. A més, el piragüista lleidatà va aconseguir la medalla d’or en la prova de relleus K-1 al Campionat del Món, disputat l’any passat a Hongria. El President de l’Associació de Veïns del Secà, Julian Garrido, el President del Sícoris, Jaume Vilella, el President de la Delegació Territorial de la Federació Catalana de Piragüisme, Francesc Oronich, i el conegut piragüista Quim Larroya, entre altres, també han volgut compartir amb el piragüista lleidatà la gran fita aconseguida. 

Els esportistes Ayad Lamdassem, en la prova de 10.000 metres, i Jackson Quiñonez, en la prova de 110 metres tanques, conformen la representació d’esportistes lleidatans que han participat als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -