Posted by : Moises Camuñas martes, 14 de agosto de 2012

Imatge de la roda de premsa (Foto: Força Lleida/ Javi Enjuanes)
El Força Lleida Club Esportiu ha confirmat aquesta tarda el pressupost del qual disposa per fer front a la temporada 2012/2013. El seu president, Félix González, ha confirmat que el projecte de Joaquín Prado tindrà un recolzament econòmic de 812.000 euros. Aquets diners es distribuiran per uns fixos, segons la tasca que desenvolupi cadascun dels membres de l’entitat, i després hi hauran variables segons uns objectius esportius i econòmics. D’altra banda, la roda de premsa també ha servit per presentar a l’entrenador del club lleidatà, Joaquín Prado. El d’Oviedo ha destacat per damunt de tot que vol a una plantilla amb compromís, implicació, treball i amb la millor actitud possible. 

El pressupost del Força Lleida, com moltes empreses en aquests moments, és una quantitat adaptada a la crisis “ha sigut difícil de tancar un pressupost. Ens hem ajustat a la crisis per crear un model de gestió sostenible”, ha declarat Félix González, nou president del club lleidatà després de la distribució de la Junta Directiva. Al costat de González, de vicepresidents, estaran l’Antoni Cudós, el Jaume Ramón i el Pere Pauné. A més, la tresorera serà la Mari Alba Zaragoza i el secretari serà el Francesc Armengol. La part de la Junta on hi ha més presència és la de vocal. Juan Antonio Jiménez, Juan Biurrún, Pep Castarlenas, Francesc Ojeda, Josep Gómez, Edu Torres i Francesc Perarnau conformaran aquesta àrea. Aquests dos últims, a més, tindran el càrrec de director esportiu i gerent, respectivament. 

L’organigrama del club lleidatà preveu implantar un model d’austeritat i innovador “en el nostre sistema no pot haver-hi dèficit”, ha dit el president. Els sous fixos no seran elevats, però tots els components de l’entitat es veuran recompensats amb variables segons uns objectius esportius i econòmics. “Si aconseguim la permanència, què, en aquests moments, és el nostre objectiu, hi hauran variables. En definitiva, el pitjor dels casos per no cobrar aquests variables seria amb el descens de categoria”, ha explicat González. “Això, també ens marca una mica els jugadors que podem rebutjar. El model és aquest, nosaltres no volem jugadors que solament vinguin pels diners, si algú no s’adapta a aquest model no podrà formar part del nostre projecte”, ha remarcat el portaveu de la junta. En la roda de premsa també s'ha confirmat que La Paeria, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Torrefarrera donaran subvencions al club lleidatà “ells també estan quadrant pressupostos, per aquest motiu, les ajudes arribaran al 2013. La quantitat serà similar a la que van acordar amb l’anterior club de la ciutat, el Lleida Basquetbol”. 

Per la seva banda, l’Edu Torres ha parlat més sobre els aspectes esportius. “Estem cercant un tipus de jugador que es comprometi amb el model, a canvi li oferim un projecte rigorós i sostenible”, ha explicat el director esportiu del Força Lleida, que ha confirmat que la base estarà molt vinculada amb el primer equip. “Ens ha costat molt tancar el pressupost de forma interna i ara hem de fer els fitxatges amb menys temps, però ho farem sempre amb prudència”, ha remarcat Torres, que creu que pel quadrangular de finals d’agost al Barris Nord el club tindrà molta part de la feina avançada. A més, el barceloní ha elogiat a Joaquín Prado destacant alguns punts sobre la seva persona “està vinculat a Lleida, coneix la base d’aquest territori, és una persona compromesa i que estén l’estructura del club, sap gestionar molt bé els recursos humans i està al dia del mercat i de les estratègies del món del bàsquet”. 

El protagonista de la roda de premsa ha seguit amb el mateix discurs que Torres “el primer repte és fitxar als jugadores, després que tinguin compromís amb el club i més endavant, intentar aconseguir resultats”. Prado, que agafa aquest treball amb molta il·lusió i ganes, creu que la lliga Adecco Or 2012/2013 serà molt igualada “la situació és igual per a tothom, això fa que els jugadors es vagin repartint més per tots els equips i, al haver-hi 14, les coses s’igualen molt. Serà una lliga molt bonica”. L’entrenador del Força Lleida ha finalitzat dient que busca una plantilla amb compromís, implicació, treball i després que jugui bé, ja que “sense aquest factors el bon bàsquet no surt”. 

D’aquesta manera, el Força Lleida tindrà dos mesos per endavant per confeccionar una plantilla competitiva i per intentar que la gent cregui que aquest projecte pot sortir endavant molts anys. De moment, cap fitxatge és oficial, però aquest dies es podria confirmar alguns membres de la plantilla per començar a entrenar abans del 27 d’agost, compaginant el pavelló de Torrefarrera i el Barris Nord.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -