Posted by : Lleida Sports Web jueves, 23 de agosto de 2012

L’ala pivot badalonina, de 18 anys i d’1,84 metres d’alçada, és una de les millors jugadores de la seva generació a nivell estatal. 
Imatge de la jugadora amb la selecció espanyola
El Cadi ICG Software ha fitxat a la jugadora catalana Marles Balart, per formar part de la plantilla de l’equip lleidatà de cara a la LF 2012/2013. L’ala pivot de Badalona té 18 anys i és una de les millors jugadores de la seva generació a nivell estatal. 

La darrera temporada va jugar amb l’equip júnior del Ros Casares, conjunt de la comunitat valenciana. Anteriorment, la temporada 2010/2011, va formar part de l’equip català del Sarrià, amb el que va disputar la Lliga Femenina 2. 

Balart ha sigut internacional espanyola en totes les categories de formació i, recentment, acaba de jugar amb la selecció el Campionat d’Europa U18, aconseguint el cinquè lloc. 

L’aposta del conjunt lleidatà per joves jugadores amb moltes possibilitats de progressió es veu clarament argumentada amb aquesta incorporació. Marles Balart intentarà fer-se veure en la Lliga Femenina i demostrar la seva qualitat. 

L’arribada d’una jugadora interior tancarà definitivament la plantilla de Cadi ICG Software per aquesta temporada.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

TWITTER EN DIRECTE

Últimes notícies

Blogger templates

Search

slide

.

- Copyright © LLEIDA SPORTS - Metrominimalist - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -